Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-21 16:15:19)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 41 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust (5 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 339 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. mail teatati, et A. Adamsoni tungiti kallale 41-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

20. mail teatati, et Aia tänaval löödi 27-aastast naist.

20. mail teatati, et Pae tänaval tungiti kallale 25-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 31-aastase mehe.

Ähvardamine

20. mail teatati, et Kari tänaval ähvardati kahte noormeest relvataaolise esemega.

Vargused

20. mail teatati, et Läänemere teel varastati kauplusest kosmeetikatooteid. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

20. mail teatati, et Kose tee raviasutusse murti sisse ja varastati rahakarp sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 1030 eurot.

20. mail teatati, et Randla tänava kortermaja keldriboksist varastati kaks jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 1010 eurot.

Harjumaa

Vargused

20. mail teatati, et Kose vallas Habaja alevikus murti akna lõhkumise teel sisse kauplusesse ja varastati kassaaparaat. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

20. mail teatati, et Paldiski linnas Peetri tänaval murti sisse hoonesse ja varastati voodiriideid. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

20. mail teatati, et Saku vallas Tõdva külas murti sisse asutuse hoovi ja varastati bensiinimootor. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 3000 eurot.

20. mail teatati, et Saue linnas Kiviloo tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati sülearvuti, reisikohver, portfell ning tööriistakohver. Vargusega tekitatud kahju on 1785 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

20. mail teatati, et öö jooksul murti Tartus Raudtee tänaval sisse lukustatud garaaži ja varastati paadimootor, mootorsaag Husqvarna ja tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

19. mail teatati, et Tartus Fortuuna tänaval lõi 18-aastane noormees 15-aastast poissi ja põhjustas talle füüsilist valu. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Omastamine

18. mail teatati, et Tartus Anne tänaval kaotati 35-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Samsung ning telefoni leidja omastas selle. Kahju on 232 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 13. mail ründas Vastseliina vallas Vastseliina aleviku õppeasutuses 17-aastane tüdruk 13-aastast tüdrukut teda lüües ning juustest tirides.

Juhtumid piiril

20. mail kontrolliti Luhamaa piiripunktis riiki siseneval suunal 51-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle dokumentide kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et mehe mitmekordne Schengeni viisa on ajaliselt kehtetu ja seega puudub tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehe riiki sisenemine tõkestati, talle koostatu riiki sisenemise keeld ning saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

20. mail avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvest tähistamata nakkevõrgud. Piirivalvurid eemaldasid võrgud püügilt ning toimetasid kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Mehikoorma teenistusse.

20. mail pidasid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas Kitse külas kinni sõiduki Audi, mida juhtis 27-aastane mees. Kontrolli käigus selgus, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustus. Mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ööl vastu 20. maid varastati Rakveres Rägavere teel veoautolt Scania küljepeeglid. Kahju on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vargus

20. mail varastas 40-aastane mees Narvas Kangelaste tänaval asuvas kaupluses kaks haamrit väärtusega 80 eurot. Mees peeti sündmuskohal kuriteos kahtlustatavana kinni.

Asja rikkumine

21. mail kell 3.20 avastati, et Iisaku vallas Sälliku külas põleb maja hoovis sõiduauto BMW X5. Kahjustusi said ka kõrvalasuvad sõidukid Cadillac ja Peugeot. Esialgne kahju on 5000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 15.-20. mai murti sisse Pärnus Väike-Posti tänaval asuvasse kuuri ning varastati tumepunast värvi naistejalgratas ja Varta tööriistakohver. Kahju on 334 eurot.

Saaremaa

Vargus

Ajavahemikul 15.-17. mai murti Lääne-Saare vallas Kandla külas sisse taluhoonesse ja varastati alkohoolseid jooke. Kogus ja kahju on täpsustamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.