Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-06-02 21:14:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 129 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 67 varavastast kuritegu, millest 1 oli röövimine ja 47 vargused (eluruumidest 3 ja sõidukitest 2). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 4 ning registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 21. Väärtegusid registreeriti 218.
Piiril väljastati 6 sisenemiskeeldu ja registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.
PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargused
1. juunil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval seisnud autolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 2500 eurot.

1. juunil teatati, et Kesklinnas J. Vilmsi tänaval asuvast garaažist varastati kaks jalgratast. Kahju on 1000 eurot.

1. juunil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati rahakott. Kahju on 1500 eurot.

1. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Küti tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 2700 eurot.

1. juunil teatati, et Kesklinnas Pirita teel asuvast ehitusjärgus majast varastati ehitusmaterjale. Kahju on 8100 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised
1. juunil teatati, et Saku vallas Hange teel asuvas majas lõi 35-aastane mees 38-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

1. juunil teatati, et Maardu linnas Tihasheina teel lõi 43-aastane mees 34-aastast meest.

Vargused
1. juunil teatati, et Viimsi vallas Randvere teel varastati jalgratas. Kahju on 500 eurot.

1. juunil teatati, et Rae vallas Tallinna ringteel asuval ehitusobjektil on varastatud kaevuluuke ja liiklusmärke. Kahju o 3500 eurot.

1. juunil teatati, et Keila linnas Kruusa tänaval asuva maja keldriboksist on varastatud jalgratas. Kahju on 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine
1. juunil teatati, et Tartus Lubja tänaval ründas 36-aastane mees oma 25-aastast endist elukaaslast.

Asja omavoliline kasutamine
1. juunil teatati, et möödunud reedel võttis 29-aastane mees Nõo vallas Nõo alevikus Raudtee tänavalt sinna remonti toodud kaubiku Volkswagen ning sõitis sellega ringi, kuni politsei ta samal päeval kinni pidas.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine
31. mail teatati, et Meremäe vallas Obinitsa külas lõi 57-aastane naine tuttavat 69-aastast naist uksega.

Juhtumid piiril:
1. juunil avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel aluse, mille järvele väljumine ei olnud registreeritud. Piirivalvurid pidasid paadi, milles viibis kolm inimest kinni Võõpsu sadamas. Kontrollimisel selgus, et paati juhtinud 26-aastane mees oli joobes ja lisaks puudus paadis ka nõuetekohane päästevarustus. Mehe suhtes alustati menetlus.

1. juunil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale kontrolli 27-aastane Ukraina Vabariigi kodanik. Mehe kontrollimisel selgus, et tema passis olev mitmekordne Schengeni viisa oli ajaliselt kehtetu, seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenemisel 49-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku ning avastasid, et isik on ära kasutanud kõik Schengeni viisaga ettenähtud viibimispäevad ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

1. juunil kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki sisenemisel 29-aastast Valgevene Vabariigi kodanikku ning avastasid, et isik on ära kasutanud kõik Schengeni viisaga ettenähtud viibimispäevad ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele väljastati riiki sisenemise keeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

31. mail kella 17 ajal pidasid piirivalvurid Võrumaal Meremäe vallas kinni kaks dokumentideta isikut, kelle kontrollimisel selgus, et tegu on ebaseaduslikult kontrolljoont ületanud India Vabariigi kodanikega. 31- ja 35-aastane mees toimetati asjaolude väljaselgitamiseks esialgu Koidula raudteejaama. 1. juunil tegid piirivalvurid kindlaks võimaliku piiriületuskoha ning Tartu Halduskohtu otsusega paigutati mõlemad mehed kinnipidamiskeskusesse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused
1. juunil teatati politseile, et Rakveres Kreutzwaldi tänava kinniselt territooriumilt varastati kaheksa velge koos rehvidega. Kahju on 4000 eurot.

1. juunil teatati politseile, et Tapal Pikal tänaval asuvasse kauplusesse murti sisse ja varastati kalastustarbeid, sülearvuti, akutrell ning sularaha. Kahju on 539 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
1. juunil teatati politseile, et Narvas Puškini tänava garaažist varastati ketaslõikur, kaks survepesurit, elektritrell ja muid asju. Kahju on 860 eurot.

Omastamine
30. mail kella 20 paiku omastati Narvas Puškini tänava maja juures käekott, milles olid dokumendid, mobiiltelefon ja muud asjad. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus
Ööl vastu 1. juunit varastati Pärnus Tammsaare tänaval sõiduauto Honda. Kahju on 23 349 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
1. juunil kella 22 paiku löödi Raikküla vallas omavahelise tüli käigus 19-aastast naist.

Vargus
1. juunil kella 19 paiku varastati Järvakandi vallas kaubikust rahakott ja navigatsiooniseade. Kahju on 350 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.