Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-06-03 21:42:28)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 115 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 1 avaliku korra raske rikkumine, 54 varavastast kuritegu, millest 39 olid vargused (eluruumidest 6 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2 ning registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 14. Väärtegusid registreeriti 246.

Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 inimene, registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
2. juunil teatati, et Lasnamäel Narva maanteel tekitati kehavigastusi kahele 34-aastasele mehele.

Vargused
2. juunil teatati, et Kesklinnas Lossi platsil varastati rahakott. Kahju on 1300 eurot.

2. juunil teatati, et Kristiines Metalli tänaval asuva maja keldrist on varastatud jalgratas. Kahju on 1000 eurot.

2. juunil teatati, et Haaberstis Astangu tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
2. juunil teatati, et Kuusalu vallas Pudisoo külas tekitati füüsilist valu 43-aastasele naisele.

Vargused

2. juunil teatati, et Viimsi alevikus Randvere teel asuvast majast on varastatud jalgratas. Kahju on 1000 eurot.

2. juunil teatati, et Viimsi alevikus Pargi teel asuva maja trepikojast on varastatud jalgratas. Kahju on 1000 eurot.

Juhtumid piiril
2. juunil koostati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kellel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Naine lahkus Moskvasse.

2. juunil koostati piiril sisenemiskeeld kolmele meessoost Ukraina kodanikule, kelle põhjendused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta polnud usaldusväärsed. Meeste viisad tunnistati kehtetuks ja nad ootavad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

2. juunil koostati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle põhjendused reisi eesmärkide ja tingimuste kohta polnud usaldusväärsed ning kel puudusid piisavad elatusvahendid riigis viibimiseks. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

2. juunil koostati piiril sisenemiskeeld Valgevene Vabariigi kodanikule, kes oli viisa taotlemisel andnud valeandmeid. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning ta ootab Tallinna lennujaama non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused
1. juunil teatati, et Tartus Lääne tänaval murti sisse korterisse ja varastati televiisor Funai, tahvelarvuti Prestigio, sülearvuti HP ja videokaamera. Kahju on 818 eurot.

2. juunil avastati, et Luunja valas Veibri külas murti sisse ehitusjärgus majja ning varastati mootorsaag, metallilõikur, kettsaag ja muid esemeid. Kahju on 599 eurot.

Valgamaa

Vargus
2. juunil teatati, et ülemöödunud nädalavahetusel varastas Valgas Metsa tänava korteris tuttav mees pärast ühist alkoholitarvitamist 34-aastasele mehele kuuluva mobiiltelefoni LG. Kahju on 75 eurot.

Juhtumid piiril
2. juunil avastasid Varnja piirivalvurid Kalli jõe suudmel kaheksa õnge, millest üks oli püügile seatud ja ülejäänud püügivalmis. Püügivahendite omanikku ei olnud ümbruses näha ja õnged toimetati hoiule Varnja teenistusse. Mõni tund hiljem võttis õngede omanik piirivalvuritega ühendust ning tuli õngedele järele. Kalapüügiseaduse § 11 lg 19 sätete rikkumise eest määrati mehele rahatrahv, õnged tagastati omanikule ning ta lahkus Varnja teenistusest.

2. juunil avastasid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järves püügile asetatud märgistamata nakkevõrgud. Võrgud eemaldati püügilt ja toimetati Mustvee kordonisse kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni.

2. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli 39-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Dokumentide kontrollis selgus, et naine on viibinud Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kaks päeva. Naise enda sõnul eksis ta viibimispäevade õige arvestamisega. Talle määrati rahatrahv ning koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
2. juunil tungiti Vihula vallas Vainupea külas talu aidahoonesse, kust varastati murutraktor, murutraktori kogumiskasti torud ning tabalukk. Kahju on 2020 eurot.

Ida-Virumaa

Võltsitud maksevahend
1. juunil avastati Narvas Tallinna maanteel asuvas kontoris 20-eurone võltsimistunnustega kupüür.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus
Ööl vastu 2. juunit varastati Lihula vallas Poanse külas lukustamata hoonest saepink, ketassaag ja muid tööriistu. Kahju on 3800 eurot.

Pärnumaa

Vargused
Ööl vastu 2. juunit varastati Pärnus Suur-Posti tänaval keldrist tööriistu. Kahju on 1870 eurot.

30. mail avastati, et Pärnus Tallinna maanteel on majast varastatud tolmuimeja ja muid esemeid. Kahju on 670 eurot.

Ööl vastu 29. maid varastati Pärnus Suur-Sepa tänaval maja külge lukustatud jalgratas Trek. Kahju on 203 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
1. juunil kella 22 paiku löödi Raikküla vallas omavahelise tüli käigus 19-aastast naist.

Omavoliline sissetung
31. mail tungiti Rapla vallas Alu alevikus korterisse, kus oli lõhutud sülearvuti Lenovo. Kahju on 800 eurot.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.