Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 24. nädala eelinfo (2015-06-08 00:08:04)


Esmaspäev, 8. juuni

- Maaeluminister Urmas Kruuse ja asekantsler Illar Lemetti osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil. Kõne all on olukord Eesti piimasektoris.


- Minister Urmas Kruuse vastab Riigikogus arupärimisele räimepüügil kehtestatud regulatsioonide muutmise ning põllumajandustoetuste väljamaksmise kohta.


- 8. - 12. juunil osalevad kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ning kalapüügi korralduse ja andmete analüüsi büroo juhataja Gunnar Lambing Saaremaal Eesti - Venemaa valitsuste vahelise Peipsi, Lämmi ja Pihkva järve kalapüügikomisjoni istungil. Kõne all kalapüügikorraldus järvedel 2015. aasta teisel poolaastal.

Teisipäev, 9. juuni

- Minister Urmas Kruuse osaleb valitsuse kabinetinõupidamisel.


- Asekantsler Toomas Kevvai osaleb Riigikogu maaelukomisjoni istungil. Päevakorras Eesti seisukohad Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse eelnõu kohta, mis käsitleb liikmesriikide võimalust piirata oma territooriumil geneetiliselt muundatud toidu ja sööda kasutamist.

Kolmapäev, 10. juuni

- Minister Urmas Kruuse kohtub Eesti kalandussektori esindajatega. Kõne all on olukord Eesti kalandussektoris.


- Asekantsler Toomas Kevvai kohtub Euroopa Toiduohutusameti (EFSA) peadirektor Bernard Urliga, kes arutab Tallinnas Eesti teadus- ja ametiasutuste esindajatega teaduskoostöö võimalusi toiduohutuse alaste riskide hindamisel.

Neljapäev, 11. juuni

- Minister Urmas Kruuse osaleb valitsuse istungil.

Reede, 12. juuni

- Minister Urmas Kruuse ja asekantsler Illar Lemetti osalevad TTÜ Geoloogiainstituudi Särghaua õppekeskuses (Kurgja küla, Pärnumaa) toimuval Eesti Põllumeeste Keskliidu suurkogul.


- Asekantsler Toomas Kevvai osaleb Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus on kõne all Eesti seisukohad Euroopa Parlamendi ja nõukogu määruse eelnõu kohta, mis käsitleb liikmesriikide võimalust piirata oma territooriumil geneetiliselt muundatud toidu ja sööda kasutamist.


- Põllumajandusministeeriumi suures saalis toimub teaduse ühiskavandamise initsiatiivi "Põllumajandus, toiduga kindlustatus ja kliimamuutused" FACCE JPI juhtkomisjoni koosolek.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.