Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi direktoriks valiti Ants-Hannes Viira (2015-06-11 15:30:00)


Eesti Maaülikooli majandus- ja sotsiaalinstituudi nõukogu valis instituudi direktoriks Ants-Hannes Viira. Eesti Maaülikooli rektor kinnitas täna valimistulemused, mille alusel algab Viira ametiaeg instituudi direktorina 1. septembril 2015. a ning kestab viis aastat.

Viira asus Eesti Maaülikooli teadurina tööle 2007. aastal ning 2014. aastal kaitses samas ka doktoritöö. Doktorantuuri ajal on ta osalenud mitmetes teadusuuringutes, olles vastutav oluliste lõikude täitmise eest. Tal on olnud märgatav roll uurimistulemuste tutvustamisel Eesti põllumajandussektorile.

Ants-Hannes Viira juhendamisel on aastatel 2008-2014 kaitstud 20 bakalaureuse- ja magistritööd. Pidades rahvusvahelise kogemuse saamist ja arendamist üheks prioriteetsemaks valdkonnaks, on tema eestvedamisel toimunud mitmeid rahvusvahelisi kursuseid. Tal on head sidemed Skandinaavia ja Balti riikide põllumajandusökonoomika valdkonna teadlastega, mida ta on viimasel ajal jõudsalt edasi arendanud.

Ants-Hannes Viira on majandus- ja sotsiaalinstituudi direktori kohusetäitja käesoleva aasta jaanuarist. Varasemalt on ta töötanud Eesti Maaülikoolis teadurina, PRIA-s peaspetsialisti, büroo juhataja ja osakonna juhataja asetäitjana.

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.