Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-06-17 14:21:38)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kokku 53 varavastast kuritegu 53, sealhulgas 1 röövimine, 39 vargust (8 eluruumidest, 2 sõidukitest) ja 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 3 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 322. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn



Kehalised väärkohtlemised

16. juunil teatati, et Angerja tänava korteris tõugati 83-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 49-aastase mehe.



16. juunil teatati, et Põhja puiesteel tekkis konflikt tuttavate vahel, mille tagajärjel tungiti kallale 30-aastasele mehele.



Vargused

16. juunil teatati, et Majaka tänava korterist varastati kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on 1580 eurot.



16. juunil teatati, et Ilvese tänava eramusse murti akna kaudu sisse ja varastati sularaha. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 1000 eurot.


Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
16. juunil teatati, et Raasiku alevikus tekkis konflikt pereliikmete vahel, mille käigus löödi 50-aastast naist.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus
15. juunil teatati, et Kasepää vallas Omedu külas tungiti garaaži ja varastati murutraktor Husqvarna, neli paadimootorit, Lumesaan Lynx, muruniiduk, murutrimmer ja muid esemeid. Kahju on täpsustamisel.

Põlvamaa

Vargus
14. juunil avastati, et Kõlleste vallas Tuulemäe külas varastati talumaja juurest neli aiaväravat. Kahju on umbes 1000 eurot.

Juhtumid piiril
16. juunil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale 59-aastane naine. Dokumentide kontrollimisel selgus, et naise esitatud elamisloakaart on möödunud kuul aegunud. Naisele selgitati, et riigipiiri ületades peab reisijal lisaks reisidokumendile kaasas olema ka kehtiv elamisluba või elamisõigust tõendav dokument. Naine suunati tagasi Eesti Vabariiki.

16. juunil kontrollisid Mehikoorma piirivalvurid Rasina-Võnnu maanteel sõiduautot Honda, mida juhtis 55-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustus. Mehe suhtes alustati väärteomenetlus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus
16. juunil teatati politseile, et Rakveres Parkali tänava söögikohast varastati mobiiltelefon Sony Xperia. Kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus
16. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänava korterist varastati mängukonsool Xbox. Kahju on 800 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
16. juunil kella 21 paiku löödi Haapsalus Tamme tänaval asuvas korteris 64-aastast naist. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 75-aastase mehe.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
12. juunil kella 12 paiku löödi Sauga vallas Pulli külas 75-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused
Ajavahemikul 1.–16. juuni murti Varbla vallas Muriste külas sisse talumajja ja varastati erinevaid esemeid. Varastatu loetelu ja kahjusumma on täpsustamisel.

16. juunil kella 12 paiku varastati Pärnus Suur-Jõe tänaval käekotist rahakott koos raha ja dokumentidega. Kahju on 600 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.06.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.