Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Anne Noortekeskus avab kaubamaja kõrval vabaõhukeskuse (2015-06-25 10:47:31)


6. juulil kolib Anne Noortekeskus oma tegevustega Tartu Kaubamaja kõrvale, kus avatakse vabaõhu noortekeskuse Noortelinnak 2015, mille eesmärk on pakkuda Tartu linna ja maakonna noortele mitmekülgseid ja arendavaid vaba aja tegevusi - seda eriti suvel, kui noortekeskuse noortetoad suletud on.


Varasematel aastatel Suvetelgi nime kandnud ettevõtmise asemel oli plaan korraldada veelgi suurem ja erinevaid võimalusi täis üritus -varasemast telgist tehakse terve "linnak". Noortelinnak koosneb aiaga ääristatud alast kaubamaja kõrval, mille sees on mitu telki, tantsupõrand, väike lava, välimööbel jm.

Noortelinnakus on noortel võimalik osaleda tantsu, muusika, ekstreemspordi, teatri, multimeedia, tervise ja kultuuri töötubades. Samuti on võimalik lihtsalt olla, lauajalgpalli või-tennist mängida ning vajadusel saada noorsootöötajalt infot või nõu nende jaoks olulistel teemadel.

Lisaks noortekeskuste noorsootöötajatele kaasatakse ka praeguseks üle aasta tegutsenud mobiilsete kontaktnoorsootöötajate meeskond.

Vabaõhu noortekeskus on avatud 6. juulist 19. juulini Tartu kesklinnas kaubamaja kõrval. Linnak on avatud kell 13.00-19.00.

Allikas: Anne Noortekeskuse teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.