Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-06-29 17:46:06)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 167 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 79 varavastast kuritegu, millest 1 oli röövimine ja 63 vargused (eluruumidest 8 ja sõidukitest 8). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 5. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 35. Väärtegusid registreeriti 629.

Piiril väljastati 11 sisenemiskeeldu ning registreeriti 2 ebaseaduslikku riigipiiri ületamist, mille käigus peeti kinni 2 inimest. Salakauba vedamise juhtumeid oli 2, piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi oli 5.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
26. juunil teatati, et Kesklinnas Lubja tänaval asuva maja korteris lõi 20-aastane mees 37-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

26. juunil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuva maja korteris lõi 50-aastane mees 44-aastast naist.

27. juunil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuva maja korteris lõi 52-aastane mees 36-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

28. juunil teatati, et Kesklinnas Juurdeveo tänaval asuva maja korteris tekitas 56-aastane mees füüsilist valu 37-aastasele naisele.

28. juunil teatati, et Kesklinnas Mere puiesteel tekitati kehavigastusi 25-aastasele mehele.

28. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Kari tänaval lõi 30-aastane mees 51-aastane meest. Kahtlustatav peeti kinni.

28. juunil teatati, et Lasnamäel Peterburi teel asuva maja korteris lõi 23-aastane mees 23-aastast naist.

28. juunil teatati, et Lasnamäel Anni tänaval asuva maja korteris lõi 28-aastane mees 30-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

28. juunil teatati, et Lasnamäel Pikri tänaval asuva maja korteris tekitas 40-aastane naine kehavigastusi 58-aastasele naisele.

28. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval asuva maja korteris lõi 32-aastane mees 29-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused
26. juunil teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuva maja korterist varastati tahvelarvuti. Kahju on 1000 eurot.

26. juunil teatati, et Pirital Pärnamäe teel asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 1400 eurot.

26. juunil teatati, et Nõmmel Risti tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

27. juunil teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval asuvast poest varastati neli mobiiltelefoni. Kahju on 2500 eurot.

27. juunil teatati, et Nõmmel Sõlme tänaval asuva maja hoovist varastati jalgratas. Kahju on 1200 eurot.

28. juunil teatati, et Kesklinnas Turu tänaval asuva maja korteri rõdult varastati kaks jalgratast. Kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Rööv
28. juunil teatati, et Kose alevikus rööviti 39-aastaselt mehelt 46 eurot.

Vargused
26. juunil teatati, et Keilas Põhja tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 2200 eurot.

27. juunil teatati, et Viimsi alevikus Jasmiini teel asuva maja juurest varastati jalgratas. Kahju on 300 eurot.

Kehalised väärkohtlemised
26. juunil teatati, et Maardu linnas tekitas 55-aastane mees füüsilist valu tuttavale 33-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

27. juunil teatati, et Paldiskis Sadama tänaval asuva maja ees tekitas 49-aastane mees tüli käigus kehavigastusi 28-aastasele mehele.

LÕUNA PREFEKTUUR

Vargus

28. juunil peeti Tartus Sõbra tänaval kaupluses kinni 27-aastane mees, kes püüdis varastada kahte mänguasjakomplekti väärtuses 151 eurot. Turvatöötaja sekkumine ennetas varguse toimepanemise.

Valgamaa

Asja omavolilise kasutamise katse
26. juunil avastati, et Otepää vallas Sihva külas on püütud ärandada registreerimata veokit Scania. Masinal oli lukk puru löödud, süütelukk lõhutud ning juhtmed lahti kisutud. Esialgselt hinnatud kahju on umbes 1000 eurot.

Vargus
25. juunil avastati, et Valgas Laial tänaval majast on varastatud tahvelarvuti Asus ja mobiiltelefon Nokia. Kahju on 225 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine
28. juuni õhtul sai politsei väljakutse Viljandi valda Ramsi alevikku korterisse, kus tüli käigus tõukas joobes mees last, kes sai viga ning ta viidi haiglasse kontrolli. Joobes mees viidi esialgu kainenema.

Juhtumid piiril

26. juuni hommikul kontrollisid Luhamaa piiripunkti piirivalvurid Venemaa Föderatsioonist saabunud naist, kelle elamisloakaart osutus kehtetuks. Selgus, et elamisluba oli küll pikendatud, ent naine ei olnud uut kaarti välja võtnud. Talle väljastati uus elamisloakaart ning lubati siseneda Eestisse.

27. juunil saabus Koidula maanteepiiripunkti veok Volvo, mille haagise kontrollimisel avastati mitu ohtlikku viga. Veokil tõkestati Eestisse sisenemine ning suunati tagasi Vene Föderatsiooni.

27. juunil püüdsid Eestisse siseneda kaks Vene Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa ei olnud enam kehtiv. Nii naisel kui mehel tõkestati riiki sisenemine ning nad saadeti tagasi Venemaale.

28. juunil saabus Moskva-Riia liinibussiga Venemaa Föderatsioonist Luhamaa maanteepiiripunkti Togo vabariigi kodanik, kelle elamisloakaart oli võltsitud. Isikule koostati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaale.

28. juunil saabus Koidula maanteepiiripunkti veok Scania, mille haagisel puudus kehtiv tehnoülevaatus. Sõiduki piiriületus takistati ja ta suunati tagasi Eestisse, kust ta oli saabunud. Juhile tehti suuline märkus.

28. juunil kontrollisid Koidula maanteepiiripunkti piirivalvurid sõiduautot Ford Mondeo, mille liikluskindlustuse poliis oli võltsingutunnustega. Isik oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamise maksega riigituludesse. Makse summaks määrati 300 eurot.

28. juunil abistasid Varnja piirivalvurid kaldasse madalikule sõitnud mootorpaadi kuue inimesega pardal. Selgus, et GPS-kaardis kuvatud teekond erines tegelikust laevateest, paat sõitis vastu kivi ning mootor sai viga.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
27. juunil kella 14 paiku löödi Kunda linnas Mäe tänava korteris 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

28. juunil kella 00.40 paiku löödi Rakveres Lina tänava eramus 50-aastast meest.

Vargused
Ööl vastu 26. juuni varastati Tapal Uus tänava laohoonest lööktrell, mootorsaag ja kalastusvahendid. Kahju on 450 eurot.

26. juunil teatati politseile, et Kadrinas Võipere külas murti sisse kõrvalhoonesse ja varastati murutraktor. Kahju on selgitamisel.

28. juunil teatati politseile, et Rakveres Kastani tänava garaaži murti sisse ja varastati võsa- ja hekilõikur ning akutrell. Kahju on 1300 eurot.

Otsingu- ja päästejuhtum

27. juunil kella 23.40 paiku anti häirekeskusele teada, et Lääne-Virumaal Vergi sadama lähistel on kaatril mootoririke, mille tõttu alus triivib avamerele. Samuti teatati häirekeskusele, et kaatris on leke, mille tõttu tilgub aluse põhja vett. Sündmusele reageeris Kunda kordoni toimkond, Rakvere ja Loksa päästemeeskonnad, Võsu vabatahtlikud merepäästjad ning Rakvere operatiivkorrapidaja ja kiirabi. Kell 00.30 paiku pukseerisid Võsu vabatahtlikud merepäästjad kaatri Vergi sadamasse. Inimesed kannatada ei saanud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
27. juunil kella 6.40 paiku tungiti Kohtla-Järvel Aru tänava korteris kallale 32-aastasele naisele.

27. juunil kella 14 paiku tungiti Narvas Rakvere tänava korteris kallale 75-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 32-aastase mehe.

27. juunil kella 16 paiku tungiti Narvas Kreenholmi tänava korteris kallale 68-aastasele naisele.

27. juunil kella 19 paiku tungiti Mäetagusel Tamme puiestee korteris kallale 40-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

Vargused
27. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järve Sõpruse tänava garaažist varastati kummipaat, aerud, paadimootor, mootorsaag ja muid asju. Kahju on 5402 eurot.

28. juunil teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänava kioskist varastati 25 meetrit elektrikaablit. Kahju on 300 eurot.

28. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Puru teele pargitud sõiduautost varastati tööriistu. Kahju on 350 eurot.

28. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänavale pargitud sõiduautost varastati autoraadio, navigatsiooniseade ja sularaha. Kahju on täpsustamisel.

28. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänavale pargitud sõiduautost varastati fotoaparaat, navigatsiooniseade, lastejalanõud ja muid asju. Kahju on 460 eurot.

28. juunil kella 16 paiku varastati Narva-Jõesuus J. Poska tänava garaažist kaks jalgratast. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine
28. juunil kella 22 paiku löödi Lääne-Nigula vallas Risti alevikus Lõuna tänaval asuva maja trepikojas 43-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine
24. juunil kella 4 ja 5 vahel löödi Pärnus Rüütli tänaval asuvas lõbustusasutuses 24-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Meresõiduohutuse rikkumised
28. juunil kell 19.55 kontrollis merepäästepatrull Pärnu lahel väikelaeva. Seda juhtis 30-aastane mees, kes ei olnud ei väikelaeva omanik ega ka vastutav kasutaja ning väikelaevas puudusid päästevestid.

28. juunil kell 21 kontrollis merepäästepatrull Pärnu lahel väikelaeva ja tuvastas selle juhil, 31-aastasel mehel, alkoholijoobe.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine
28 juunil kella 19 ja 20 vahel löödi Lelle alevikus 33-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Süütamine
28. juunil kella 22.45 paiku avastati, et Kehtna vallas Lau külas põleb elumaja kõrval olev saunahoone, mis hävis tulekahjus osaliselt. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.06.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.