Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eliitkomando 2015 on Vändra päästekomando, parimad tuletõrjesportlased on Järvamaalt (2015-07-02 00:04:15)


30. juunil Tallinnas Vabaduse väljakul toimunud Eliitkomando võistlustel saavutas esikoha Vändra päästekomando, koosseisus
Silver Villiste, Egon Sumre, Erki Valdaru, Kristofer Kaasiku ja Bruno Jõepere.Teise koha sai Kuressaare ja kolmanda Rakvere päästekomando.

Kokku võistles Eliitkomando 2015 tiitli nimel 15 väga tugevat päästekomandot üle Eesti. Mõõtu võeti praktilistes ülesannetes, mis on sarnased päästjatel iga päev ettetulevatele olukordadele. Eritehnikat kasutades tuli päästa inimesi nii liiklusavariist kui hoone tulekahjust. Vändra lahendas neljast harjutusest kaks -tulekahju harjutuse ja kombineeritud harjutuse - parima tulemusega. Liiklusavarii lahendamisel oli parim Kuressaare ja keemiasündmuse lahendamisel Rakvere päästekomando.

"Võistlus oli väga tihe ja tasavägine, esikolmik selgus lõplikult alles võistluspäeva viimastel minutitel," iseloomustas peakohtunik Raoul Raidna kokku Eliitkomando 2015 võistlust.

Eliitkomando võistlusi peeti tänavu kaheksandat korda. Vändra komandole on see esimene Eliitkomando tiitel. Varem on tiitli pälvinud kolmel korral Kuressaare, kahel korral Nõmme ning korra ka Rakvere ja Viljandi päästekomando.

Samal ajal Eliitkomando võistlustega selgitati Tallinnas ka tuletõrjespordi Eesti meistrid. Parimad selgitati 100 meetri takistusriba läbimises, 4x100 meetri teatejooksus ning mootorpumbaga hargnemises. Noorte arvestuses tuli üldvõitjaks Võrumaa võistkond, naiste ja ka meeste arvestuses Järvamaa võistkond. Kõikide võistluste koondarvestuses võitis Järvamaa võistkond.

Sel aastal sündis ka kolm uut rekordit: naiste 100m takistusriba läbimises tegi Dea Lepik uue rekordi 19,4 sekundit ja tütarlaste A grupis tegi Elina Laanetu uue rekordi 19,18 sekundit. Järvamaa naiste võistkond tegi mootorpumba hargnemises uue rekordaja 31,62 sekundit.

Eesti meistrivõistluste individuaalsed tulemused võistlusklasside järgi ning eliitkomando täpsed tulemused alade kaupa leiab: http://1drv.ms/1HpMw7b

Fotod Eliitkomando ja tuletõrjespordi Eesti meistrivõistlustelt: http://1drv.ms/1HpMwUU

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.