Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-02 17:53:35)
Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 13 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 6. Väärtegusid registreeriti 288.

Piiril väljastati 4 sisenemiskeeldu ja registreeriti 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

1. juulil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuva maja korteris tekitati füüsilist valu 43-aastasele naisele.

1. juulil teatati, et Lasnamäel Plasti tänaval asuvas majas peksid 51-aastane mees ja 48-aastane mees tüli käigus 41-aastast meest. Kahtlustatavad peeti kinni.

1. juuli teatati, et Põhja-Tallinnas Vana-Kalamaja tänaval tekitati kehavigastusi 43-aastasele mehele.

1. juulil teatati, et Kesklinnas Narva maanteel tekitas 50-aastane mees kehavigastusi 45-aastasle naisele ja 38-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

1. juulil teatati, et Kesklinnas Lühikese jala tänaval varastati rahakott. Kahju on 1800 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

1. juulil teatati, et Keila vallas Laulasmaa külas asuvas majas tekitas 34-aastane mees füüsilist valu 34-aastasele naisele.

1. juulil teatati, et Haabneeme alevikus Idapõllu teel asuva maja korteris tekitas 35-aastane mees tervisekahjustusi 28-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

1. juulil teatati, et Viimsi vallas Paekaare teel asuvas majas lõi 58-aastane mees 48-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Asja omavoliline kasutamine

2. juuli hommikul avastati, et Tartus Anne tänaval on kortermaja eest ärandatud hõbedast värvi sõiduauto Volkswagen Passat registreerimisnumbriga 208 MCL. Kahju on umbes 2500 eurot.

Vargus

1. juulil teatati, et Tartus Uuel tänaval kortermaja lukustatud trepikojast on varastatud trepikäsipuu külge lukuga kinnitatud musta-rohelist värvi jalgratas Trek. Kahju on 523 eurot.

Võrumaa

Vargus

1. juulil teatati, et Võru vallas Kose alevikus on sisse murtud ehitusjärgus majja ning varastatud moodulkorsten ja pelletahju detaile. Kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

1. juulil väljastasid piirivalvurid Luhamaa maanteepiiripunktiks sisenemiskeelu kahele Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle viisa oli kehtetu. Mõlemad saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Tehnilistel põhjustel polnud võimalik statistikat koostada. Vabandame!

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Varguse katse

30. juunil kella 23.50 paiku üritati Ridala vallas Uuemõisa alevikus Tallinna maanteel asutuse territooriumilt varastada sõiduauto haagist. Tegu jäi lõpule viimata pealtnägija sekkumise tõttu.

Vargus

29. juunil varastati Hanila vallas Mõisaküla külas talumajast sülearvuti Asus, mälupulk ja kilekott koos selles olnud riietega. Kahju on 290 eurot.

Pärnumaa

Vargus

Ööl vastu 1. juulit varastati Pärnus Kiige tänaval korterelamu trepikojast musta-valget värvi raamiga jalgratas Classic Legend. Kahju on 300 eurot.

Otsingu- ja päästetegevus

Kell 15.58 ühendas Lääne häirekeskus merevalvekeskusesse kõne jahilt, mis oli hädas Pärnu lahel. Teate kohaselt oli kinni jäädud kalavõrku ja seda oli nii palju ümber sõukruvi, et oma jõududega ei saadud seda kätte. Jahi pardal oli neli inimest ja nende eludele ohtu ei olnud. Kell 16.05 väljus Pärnu politseijaoskonna merepäästepatrull mootorpaadil kohapeale olukorda hindama. Selgus, et merel ei saa sõukruvi vabastada ja jaht on vaja toimetada sadamasse. Kell 20.07 silduti koos abivajajaga Pärnu sadama kai ääres, kus koostöös vabatahtlike merepäästjatega vabastati sõukruvi. Pardal olnud inimesed arstiabi ei vajanud ja jahi juht oli kaine.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.