Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-07 16:20:06)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ja 45 varavastast kuritegu, millest 38 olid vargused (eluruumidest 5 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26. Väärtegusid registreeriti 251.

Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu ja registreeriti 1 viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

6. juulil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuva maja korteris lõi 34-aastane mees 58-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

6. juulil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval varastati rahakott. Kahju on 1300 eurot.

6. juulil teatati, et Kesklinnas Töökoja tänaval asuvast poest varastati tehnikat. Kahju on 1000 eurot.a

6. juulil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval asuvast majast varastati rahakott. Kahju on 1200 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. juulil teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval asuva maja korteris lõi 33-aastane mees 37-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

6. juulil teatati, et Keila linnas Pae tänaval asuva maja korteris tekitas 61-aastane mees füüsilist valu 24-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

6. juulil teatati, et Rae vallas Veski teel asuva maja hoovist varastati jalgratas. Kahju on 400 eurot.

6. juulil teatati, et Viimsi vallas Heki teel asuva maja trepikojast varastati jalgratas. Kahju on 450 eurot.

Juhtum piiril

6. juulil väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mees lahkus lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Avaliku korra rasked rikkumised

2. juuli õhtul tungis üks mees Tartus Salme tänaval aias kallale 50-aastasele naabrimehele väidetavasti põhjusel, et see meelitas tema kassi võõrale õuele. Löömingu käigus sai kannatanu raskeid vigastusi.

5. juuli ennelõunal teatati, et Tartus Nõlvaku tänaval kaupluse parklas tekkis kahe autojuhi vahel liiklusalane arusaamatus, mille käigus haaras esialgsetel andmetel üks meestest kabuurist relva järele, laadis selle ning suunas selle teise autojuhi poole. Politsei pidas relvaga vehkinud 29-aastase mehe kinni ning võttis tema relva hoiule. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

3. juulil teatati, et Tartus Riia tänaval võttis mees pangaautomaadist raha välja, asetas samas oma iPad'i pangaautomaadi peale ning unustas selle sinna. Hiljem naastes oli iPad kadunud. Kahju on 522 eurot.

Võrumaa

Avaliku korra raske rikkumine

4. juuli öösel laekus teade, et Võrus Tartu tänaval meelelahutusasutuses lõi üks mees korduvalt rusikate ja jalgadega talle tuttavat 27-aastast meest ning lükkas ta trepist alla. Lisaks lõi sama mees rusikaga näkku samas olnud 25-aastasele naisele, kes sai samuti viga. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

7. juulil teatati, et Rakveres Haljala teel asuvast kauplusest varastas tundmatu naisterahvas 10 pudelit erinevaid alkohoolseid jooke. Kahju on 800 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

6. juulil teatati, et Tapa linnas tekitas 44-aastane mees 27-aastasele naisele tervisekahjustuse.

Ida-Virumaa

Vargused

Politseile teatati, et ajavahemikus 4.-7. juuli varastati Narvas 33-aastaselt mehelt kott kahe mobiiltelefoni, riiete, sularaha ja muude esemetega. Kahju on 825 eurot.

Politseile teatati, et ajavahemikus 5.-6. juuli varastati Narvas Lavrentsovi tänaval seisnud mootorratta küljes olevast kohvrist erinevaid esemeid. Kahju on 1900 eurot.

6. juulil varastati Kiviõlis Kooli tänaval asuva maja korterist kaks käekella, muusikakeskus ja muid esemeid. Kahju on 1400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil kella 23 paiku tekitati Kullamaa vallas Liivi külas füüsilist valu 22-aastasele naisele. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

5. juulil kella 21 paiku löödi Pärnus Laial tänaval korterelamu ühisköögis 58-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Saaremaa

Vargus

Ajavahemikul 2014. aasta juuli kuni 5. juuli 2015 varastati Mustjala vallas Tagaranna külas 150 meetrit metallist piirdeaeda ja metallist väravad ning kahjustati kinnistul asuvaid hooneid. Kahju on kokku 11 000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.