Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-09 17:54:44)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 33 varavastast kuritegu, millest 28 olid vargused. Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1 ning registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 20 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 329.

Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Eestist saadeti välja 1 inimene ja esitati 4 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval löödi 70-aastast meest.

8. juulil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas majas löödi 19-aastast naist. Kahtlustatav on politseile teada.

8. juulil teatati, et Kesklinnas lõi 65-aastane mees tuttavat 57-aastast naist.

Vargus

8. juulil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel varastati rahakott. Kahju on 1400 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. juulil teatati, et Harku vallas Harku alevikus lõi 32-aastane mees tuttavat 28-aastast naist.

Vargused

8. juulil teatati, et Paldiski linnas Kivi tänaval asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 3000 eurot.

8. juulil teatati, et Keila vallas Meremõisa külas asuvast abihoonest varastati murutraktor. Kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

8. juulil väljastati sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta lahkus Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 4. juuli õhtul tekkis Kõlleste vallas asuvas korteris ühise alkoholitarvitamise käigus tüli ning väidetavalt ründas 29-aastane mees oma 39-aastast tuttavat lihahaamri ja kahvliga. Kannatanu teatas juhtunust politseile mitu päeva hiljem. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

8. juulil avastati, et Kanepi vallas Kuke tänaval asuvast kõrvalhoonest on varastatud survepesur Kärcher. Kahju on umbes 300 eurot.

Tartumaa

Vargus

9. juulil avastati, et Ülenurme vallas Tartu maanteel kortermaja trepikojast on varastatud kollast värvi profijalgratas Pinarello ning musta värvi lasteratas. Mõlemad rattad olid lukustatud. Kahju on 3140 eurot.

Valgamaa

Kehalised väärkohtlemised

8. juuli hommikul teatati, et öösel tuli Valgamaal asuvasse hoolekandeasutusse seltskond inimesi, kes lõhkusid ühe toaukse, ründasid toas olnud patsienti ning võtsid ära tema mobiiltelefoni. Politseile on juhtunu osapooled teada. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

8. juuli öösel teatati, et Valgas Laial tänaval asuva maja korteris lõi 32-aastane mees oma 59-aastasele isale mitmel korral rusikaga näkku. Mõlemad mehed olid alkoholijoobes. Meedikute abi keegi ei vajanud. Politsei pidas poja kuriteos kahtlustatavana kinni.

Viljandimaa

Kehalised väärkohtlemised

6. juulil sai politsei väljakutse Suure-Jaani valda Lõhavere külla, kus kahe teineteisele tuttava mehe vahel tekkinud tüli kulmineerus kähmlusega. Patrulli saabudes oli üks tüli osapool juba ise lahkunud. Viga saanud 68-aastane joobes mees keeldus haiglasse tervisekontrolli minemast. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Politseile laekus teade, et 7. juuli õhtupoolikul lõi 20-aastane mees Viljandis Riia maanteel asuva kaupluse juures oma 66-aastasele kasuisale rusikaga pea piirkonda.

Vargus

7. juulil avastati, et Abja vallas Laatre külas parkinud sõiduautost on varastatud erinevaid tööriistu, isikuttõendavad dokumendid ja kahe haagise registreerimistunnistused. Kahju on 1647 eurot.

Juhtumid piiril

8. juulil pidasid Koidula piiripunkti piirivalvurid Eestisse saabumisel kinni 45-aastase mehe, kelle Lõuna prefektuur mõned nädalad tagasi tagaotsitavaks kuulutas. Mees viidi politseijaoskonda.

8. juulil kontrollisid Luhamaa piiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel Ukraina kodanikku, kelle lühiajaline Schengeni viisa oli juba ära kasutatud ning isikul puudus seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naisele koostati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

8. juulil teatati Mustvee kordoni piirivalvuritele väikeses ulatuses õlireostusest Laaksaare ja Piirissaare sadamas. Selgitati, et ühe praamlaeva vööri vintside vahelt oli väikeses koguses õli järve voolanud. Kui Piirisaare sadamas oli õlireostus 15 ruutmeetril, siis Laaksaares umbes viiel ruutmeetril. Praamlaeva läbisõiduga oli õli juba kohati hajunud. Lekkekoha ümber paigutasid keskkonnainspektsiooni inspektorid reostustõrje poomi. Juhtunuga tegeleb edasi keskkonnainspektsioon.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Eilse ööpäeva jooksul ei ole Lääne-Virumaal kuriteoteateid registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

8. juunil kella 1 paiku öösel varastati Sillamäel Võidu puiesteel jalgratas. Kahju on 700 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Abi osutamine merel

8. juulil kell 14.30 paluti merevalvekeskuse vahendusel abi kaatri pukseerimisel, mis mootoririkke tõttu edasi liikuda ei saanud. Abivajaja asus Rohuküla sadamast 2,5 meremiili edelas. Pardal oli kaks täiskasvanut ja üks laps, kaater oli ankrus ja ohtu inimeludele ei olnud. Abivajajale läks appi Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrull. Kell 15.03 jõudsid merepäästjad oma kaatril abi vajava kaatri juurde ning see pukseeriti Rohuküla sadamasse, kus silduti kell 15.30. Sealt aidati abivajaja edasi Haapsalu sadamasse, sest selgust, et seal on kaatri remontimiseks sobivamad võimalused.

8. juulil kell 19.55 anti merevalvekeskusele teada mootoririkkega mootorpaadist Sviby ja Rohuküla vahel. Teate kohaselt oli pardal kolm inimest, ohtu nende eludele ei olnud. Paigale jääda ei olnud võimalik, sest paadil puudus ankur. Abivajaja poole asus teele Haapsalu politseijaoskonna merepäästepatrull. Kell 20.43 teatati, et mootor käivitus ja mootorpaat liikus omal jõul Rohuküla sadamasse, pardal olnud inimestega oli kõik korras.

Raplamaa

Vargus

Ajavahemikul aprill kuni 5. juuli varastati Kohila vallas Pihali külast multilift konteiner. Kahju on 1000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.