Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Järvamaal anti avalöök esimesele üle-eestilisele avatud talude päevale (2015-07-19 13:01:17)

Järvamaal Takkasaare talus anti avalöök esimesele üle-eestilisele avatud talude päevale. Kokku osaleb avatud talude päeval 147 talu ja põllumajandusettevõtet üle Eesti ning näha saab ettevõtteid Eesti suurimast piimafarmist kuni Eesti esimese kodumaise siidrivabrikuni.

AVAMISE FOTOD (Autor: Ardo Kaljuvee): https://www.facebook.com/Pollumajandusministeerium/posts/4632188
03839300

"Põllumehed väärivad igakülgset tunnustust, sest just põllumehed ja maapiirkondade ettevõtjad on hoidnud maapiirkonnad elujõus," ütles maaeluminister Urmas Kruuse. "Nii toit kui asustatud maapiirkonnad on eelkõige julgeoleku küsimus ja ühiskonnana peame oskama seda tunnustada. Aitäh teile, kes te igapäevaselt Eesti toitu ja maaelu hoiate."

Maaeluministri sõnul saab igaüks põllumehe toeks palju ära teha. "See ei nõua suurt vaeva - igapäevaselt tasub eelistada kodumaist toidukaupa või veelgi parem, leida endale põllumees, kellelt toit otse osta," sõnas minister Kruuse.

Avatud talude päeva jooksul saab külastada ettevõtteid alates Eesti suurimast piimatootmisest kuni kodumaise siidrivabrikuni, parimaid mahetootjaid, mitmeid suuri ja väikesi looma- ja teraviljakasvatajaid, aiandeid, puuvilja- ja marjakasvatajaid, ravim- ja maitsetaimede kasvatajaid, väiketöötlejaid ning turismitalusid. Kõiki osalevaid ettevõtteid ühendab pühendumine Eesti toidule.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 19.07.2015 pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.