Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-29 17:50:41)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 49 varavastast kuritegu, sealhulgas 42 vargust (3 eluruumidest, 3 sõidukitest). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 5 inimest. Tabati 5 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 434 väärtegu. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu ja registreeriti 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist 2 (peeti kinni 3 isikut), 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil teatati, et Viru väljakul tekkis konflikt, mille tagajärjel pritsiti gaasi näkku 22-aastasele mehele.

Röövimine

28. juulil teatati, et Kunderi tänaval võeti jõuga avaldajalt käekott, milles olid dokumendid ja sularaha. Rööviga tekitatud varaline kahju on 470 eurot. Röövija isik on politseile teada.

Vargused

28. juulil teatati, et Väike-Paala tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati tööriistakohver. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

28. juulil teatati, et Merivälja tee kioskisse murti sisse ja varastati erinevaid sööke ning friteerimismasinaid. Vargusega tekitatud kahju on 1419 eurot.

28. juulil teatati, et Pirni tänaval pargitud sõidukist varastati jalgrattaid. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

28. juulil teatati, et Suur-Sõjamäe tänava territooriumilt varastati tihendusplaat väärtusega 8000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

28. juulil teatati, et Rae vallas Järveküla küla asutuse territooriumil tekkis konflikt, mille tagajärjel löödi 37-aastast meest. Lööja on politseile teada.

28. juulil teatati, et Vasalemma alevikus Kivi tänava korteris tungiti kallale 29-aastasele naisele. Vägivallatseja on politseile teada.

28. juulil teatati, et Raasiku vallas Aruküla alevikus Harju tee eramus ähvardati noaga ja löödi 38-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 46-aastase mehe.

28. juulil teatati, et Saue vallas Laagri alevikus Metsa tänava korteris löödi 52-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 54-aastase mehe.

28. juulil teatati, et Harku vallas Tutermaa külas Tutermaa tee maja trepikojas tekkis naabrite vahel konflikt, mille tagajärjel löödi 33-aastast naist. Lööja on politseile teada.

Vargused

28. juulil teatati, et Saku vallas Metsanurme küla talust varastati avaldaja mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 395 eurot.

28. juulil teatati, et Keila linnas Haapsalu maantee eramust varastati elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 270 eurot.

28. juulil teatati, et Jõelähtme vallas Kostivere alevikus Jõelähtme tee territooriumilt varastati elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 4300 eurot.

28. juulil teatati, et Harku vallas Tutermaa külas murti sisse korterisse ja varastati televiisor, riideid, ruuter ning tolmuimeja. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

28. juulil saabus Tallinna piiripunkti lennureisiga Kiievist 1974. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naisel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja viisa tunnistati kehtetuks. Naine viibib lennujaama non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

28. juulil unustas 15-aastane neiu Tartus Ringtee tänaval kaupluse riietuskabiini rahakoti dokumentide ja sularahaga ning mobiiltelefoni. Hiljem esemeid otsima minnes selgus, et keegi oli need varastanud. Kahju on 230 eurot.

Valgamaa

Vargus

28. juulil teatati, et Taheva vallas Koiva külas on viimastel kuudel suvilakatuselt varastatud kaks päikesepaneeli. Nendest üks leiti lõhutuna lähipiirkonnast. Kahju on umbes 600 eurot.

Juhtumid piiril

28. juulil kella 12.25 ajal pidasid piirivalvurid Meremäe vallas Tiirhanna küla lähedal kinni Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kes ületas ebaseaduslikult ajutise kontrolljoone. Seadusrikkujale, 22-aastasele mehele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning ta saadeti Venemaale.

28. juulil kella 16.21 ajal avastasid Värska piirivalvurid Pihkva järvel ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse kahe mootorpaadi poolt suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni kuni 150 meetrit ja tagasi. Mootorpaadid, mida juhtisid 45- ja 37-aastased mehed, peeti kinni ning neile määrati rahatrahv.

28. juulil kella 17.00 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist lahkumisel Valgevene registreerimismärkidega sõiduautot Ford Explorer, mida juhtis 43-aastane mees. Sõidukist leiti tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Mehe suhtes alustati väärteomenetlust, elektrišokirelv võeti ära ning isikul lubati lahkuda Venemaale.

28. juuli õhtul saadeti Koidula piiripunktist tagasi Venemaale Eestisse siseneda soovinud veokijuht, kelle masina ülevaatusel avastati, et kütusepaak lekib.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

28. juulil teatati politseile, et Rakveres F. G. Adoffi tänava keldrisse murti sisse ja varastati mootorsaag ning muid asju. Kahju on 1500 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

28. juulil kella 11.50 paiku varastati Sillamäe Viru puiestee kaupluses mobiiltelefon Samsung. Kahju on 492 eurot.

28. juulil kella 18.30 paiku varastati Narvas Partisani tänaval mobiiltelefon Samsung. Kahju on 229 eurot.

28. juulil teatati politseile, et Narvas Lavretsovi tänavale pargitud sõiduautost Volkswagen varastati tööriistu. Kahju on 2500 eurot.

28. juulil teatati politseile, et Avinurme vallas Ulvi külas varastati 17 gaasiballooni. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil kella 20.30 paiku löödi Ambla vallas Käravete külas 33-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil kella 21.30 paiku löödi Ridala vallas Panga külas 22-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Abi osutamine merele

28. juulil kell 19.47 teatati merevalvekeskusele, et Munalaiust ida suunas on madalikule sattunud Pärnust Tallinna poole teel olnud jaht. Pardal oli kaks inimest, kelle elule ohtu ei olnud ning jaht ei lekkinud. Kell 20.10 asusid abivajaja poole teele Kihnu vabatahtlikud merepäästjad. Kell 20.56 alustasid nad jahi vabastamist madalikult ning 21.04 sai vigastusteta jaht omal jõul teekonda jätkata.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.