Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-07-31 16:30:52)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 1 avaliku korra raske rikkumine ning 47 varavastast kuritegu, nende seas 1 röövimine ja 36 vargust (6 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 18 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 268 väärtegu. Piiril registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

30. juulil teatati, et Ümera tänava korteris löödi 28-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 35-aastase mehe.

30. juulil teatati, et Puhangu tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele. Lööja on politseile teada.

30. juulil teatati, et Katusepapi tänaval löödi peretüli käigus 39-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 34-aastase mehe.

Röövimine

30. juulil teatati, et Mustamäe teel löödi 52-aastast meest ja võeti ära tema mobiiltelefon ning rahakott. Rööviga tekitatud materiaalne kahju on 70 eurot.

Vargused

30. juulil teatati, et Keldrimäe tänava garaažist varastati ventilaatori varuosad. Vargusega tekitatud kahju on 4000 eurot.

30. juulil teatati, et Gonsiori tänava korterist varastati kuldehteid ja sülearvuti. Vargusega tekitatud kahju on 2120 eurot.

Harjumaa

Vargus

30. juulil teatati, et Vasalemma alevikus Pärna tänava eramusse murti sisse ja varastati kuldehteid ning sülearvuti. Vargusega tekitatud kahju on 1500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

29. juulil teatati, et Põltsamaal Õuna tänaval korterist varastati EW Suur Juubeli Piibel. Kahju on umbes 1000 eurot.

Põlvamaa

Vargus

29. juulil avastati, et Laheda vallas Himma külas on sisse tungitud ehitusjärgus majja ja selle kõrvalhoonetesse ning varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 690 eurot.

Tartumaa

Vargus

26. juulil varastati Tartus Narva maanteel pargist järelevalveta jäetud jalgratas Esperia Motion. Kahju on 280 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

29. juulil ründas alkoholijoobes mees Kesk tänaval talle tuttavat 51-aastast meest ning viskas talle pooltäis õllepurgi vastu nägu. Juhtunut pealt näinud politseipatrull pidas 48-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Näovigastuse saanud mehele anti traumapunktis esmaabi.

Juhtum piiril

31. juulil kella 3.36 ajal kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Eestist väljuval suunal sõiduautot BMW, millelt avastati kiirusmõõteseadet avastav või häiriv seade. Autoroolis olnud Läti kodanikule koostati väärteoprotokoll, seade võeti ära ning mehel lubati lahkuda Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

30. juulil teatati politseile, et Vihula vallas Võsul varastati Mere tänava baari väliterassilt kott, milles olid iPhone ja rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Khaju on 300 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

30. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Katse tänava korterist varastati riideid, spordikott ja muid asju. Kahju on 1305 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

30. juulil kella 23.30 paiku löödi Haapsalus Tamme tänaval asuvas korteris 43-aastast meest. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 75-aastase mehe.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

30. juulil kella 15.30 paiku löödi Pärnus Kooli tänaval asuvas korteris 84-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

30. juulil kella 15.40 paiku löödi Pärnus Laial tänaval 24-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 31.07.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.