Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-08-03 20:21:44)


31.07.-02.08.
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 168 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 raske tervisekahjustuse tekitamist, 3 avaliku korra rasket rikkumist, 88 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 82 (eluruumidest 9 ja sõidukitest 8). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 3.

Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 7 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhtide süül toimus 2. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 76 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 622.

Piiril väljastati 8 sisenemiskeeldu, registreeriti 4 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, mille käigus peeti kinni 6 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

31. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Puuvilla tänaval asuva maja korteris lõi 31-aastane mees 53-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

31. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval asuva maja korteris lõi 32-aastane naine 46-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

31. juulil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõi 40-aastane mees 23-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

31. juulil teatati, et Kesklinnas Tuukri tänaval löödi 52-aastast meest.

1. augustil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuvas lõbustusasutuses tekitati füüsilist valu 33-aastasele mehele.

1. augustil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval löödi 31-aastast meest.

1. augustil teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas majas löödi 63-aastast meest.

1. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Ankru tänaval asuva maja korteris lõi 24-aastane naine 25-aastast meest.

1. augustil teatati, et Kristiines Energia tänaval asuva maja korteris tekitas 44-aastane mees kehavigastusi 87-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

1. augustil teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel lõi 33-aastane mees 55-aastast meest.

1. augustil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel tekitasid 34-aastane mees ja 27-aastane mees kehavigastusi 39-aastasele naisele ja 32-aastasele mehele. Kahtlustatavad peeti kinni.

2. augustil teatati, et Nõmmel Kaare tänaval asuvas majas lõi 40-aastane mees 46-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

2. augustil teatati, et Lasnamäel Loitsu tänaval löödi 26-aastast meest.

Vargused

31. juulil teatati, et Kesklinnas Vene tänaval asuva majutusasutuse numbritoast varastati tahvelarvuti, mobiiltelefon ja sularaha. Kahju on 1800 eurot.

31. juulil teatati, et Kesklinnas asuvast poest varastati kummipaat. Kahju on 1200 eurot.

31. juulil teatati, et Kesklinnas Uuel tänaval asuva maja korterist varastati isiklikke asju ja sularaha. Kahju on 1900 eurot.

31. augustil teatati, et Nõmmel Vainu tänaval asuvast majast varastati ehteid ja sularaha. Kahju on 7000 eurot.

1. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Marati tänaval asuvast poest varastati tehnikat. Esialgsetel andmetel on kahju 2000 eurot.

2. augustil teatati, et Kesklinnas Pikal tänaval asuvast majast varastati kolm mobiiltelefoni, tahvelarvuti ja sularaha. Kahju on 2300 eurot.

2. augustil teatati, et Lasnamäel Peterburi teele pargitud autolt varastati valuveljed. Kahju on 1800 eurot.

2. augustil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteele pargitud autost varastati isiklikke asju. Kahju on 1150 eurot.

2. augustil teatati, et Nõmmel Tähetorni tänavale pargitud autost varastati sülearvuti, riideid ja mööblit. Kahju on 1800 eurot.

2. augustil teatati, et Haaberstis Kurmu tänaval asuvast majast varastati ehteid ja tehnikat. Kahju on 3000 eurot.

2. augustil teatati, et Kesklinnas Raekoja platsil varastati seljakott, milles oli sularaha ja sülearvuti. Kahju on 6500 eurot.

Harjumaa

Vargused

31. juulil teatati, et Viimsi vallas Mereranna teel seisnud autolt varastati veljed. Kahju on 1000 eurot.

31. juulil teatati, et Padise vallas Madise külas asuvast kõrvalhoonest varastati tehnikat. Kahju on 560 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil teatati, et Maardu linnas Ringi tänaval asuva maja korteris lõi 28-aastane mees 25-aastast naist.

Juhtum piiril

2. augustil kontrolliti Tallinna Vanasadamas nelja Bahreini Kuningriigi kodanikku, kellel polnud viisat või elamisluba Eestisse sisenemiseks. Kolmele naisele ja ühele mehele koostati piiril sisenemiskeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

1. augustil teatati politseile, et Põlvas toimunud muusikafestivali ajal varastati ühe peoseltskonna telgist alkoholi ning kõrvaklapid. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 18-aastase noormehe.

Tartumaa

Vargused

2. augustil teatati politseile, et Tartus Riia tänaval siseneti lukustamata keldriboksi ja varastati mootorsaag Husqvarna, elektrihöövel ja kirves. Kahju on 375 eurot.

31. juulil teatati, et viimastel päevadel on Haaslava vallas Haaslava külas teraviljahoidlas seisnud kombaini küljest ära varastatud vikati reduktor. Kahju on 2916 eurot.

31. juulil teatati, et nädala jooksul on Haaslava vallas Aardla külas kinnistult varastatud kombaini rapsiheeder ning roostekarva üheteljeline heedrikäru. Kahju on kokku umbes 8500 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

31. juulil teatati, et Tartus Kaunase puiesteel sisenes võõras mees ukse lõhkumise teel korterisse, ründas seal viibinud 23-aastast meest tooliga ning lahkus siis. Kannatanu toimetati haiglasse kontrolli.

1. augustil teatati politseile, et Tartus Anne tänava kaupluses alkoholi varastanud mehed ründasid neid takistama läinud turvatöötajat, mille tagajärjel viimane kukkus ning tundis füüsilist valu.

Viljandimaa

Vargus

31. juulil teatati, et Võhmas tungiti ukse lõhkumise teel Tallinna tänava kauplusesse ning varastati suur kogus alkoholi ja sigarette ning vähemal määral mahlajooke ja maiustusi. Kahju on kokku 1121 eurot.

Juhtumid piiril

31. juulil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 30-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik ühes kahe lapsega. Piirivalvurid tuvastasid, et naine koos lastega oli Schengeni territooriumil seadusliku aluseta viibinud viis kalendripäeva ning nendest kaks Eestis. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

31. juulil saabus Venemaa Föderatsioonist Luhamaa piiripunkti 23-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et naise passis olev viisa ei ole veel ajaliselt kehtima hakanud ning tema riiki sisenemine tõkestati.

31. juulil saabus Koidula piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 36-aastane Eesti kodanik. Kontrollimisel selgus, et sõidukil on läbimata korraline tehnoülevaatus. Mehele määrati rahatrahv ning pärast menetlustoiminguid suunati sõiduk lähimasse tehnoülevaatuspunkti.

2. augustil avastasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel ühe aluse liikumise üle ajutise kontrolljoone suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Sündmuskohale liikunud piirivalvurid pidasid kinni aluse, mille pardal viibis kokku neli inimest. Kontrollimisel selgus, et paati juhtinud mees oli tarvitanud alkoholi ning piiriületuse põhjusena tõi ta välja tähelepanu hajumise.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

1. augustil kella 22 paiku löödi Narvas Puškini tänaval terava esemega 20-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

31. juulil kella 2 paiku löödi Narvas Rüütli tänaval asuvas korteris 27-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

1. augustil kella 7.30 paiku lõi 26-aastane mees Vaivara vallas Olgina alevikus 20-aastast naist. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vägivald võimuesindaja vastu

1. augustil kella 19.15 paiku lõi 43-aastane mees Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses 47-aastast turvameest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargused

Ajavahemikul 28. juuli kuni 2. august murti Narvas Rahu tänaval sisse garaažiboksi ning varastati rulluisud, kaks tõukeratast, lapsevanker, 750 CD-plaati ja muid esemeid. Kahju on 3710 eurot.

2. augustil kella 5 paiku murti sisse Narvas Puškini tänavale pargitud sõiduautosse ning varastati jope, kott, GPS-seade ja päikeseprillid. Kahju on 739 eurot.

Ajavahemikul 25. juuni kuni 1. august murti Kohtla-Järvel Sompa linnaosas Tuule tänaval sisse garaažiboksi ja varastati sõiduauto VAZ 21063. Kahju on 500 eurot.

Ajavahemikul 31. juuli kuni 2. august murti sisse Kohtla-Järvel Metsapargi tänaval korterelamu keldrisse ning varastati muruniiduk ja trimmer. Kahju on 298 eurot.

Ajavahemikul 30.-31. juuli varastati Kohtla-Järvel Tuuslari tänavale pargitud sõiduautost akutrell Makita, CD-mängija SONY, magamiskott ja aku. Kahju on 465 eurot.

31. juuli varahommikul varastati Narvas Tallinna maanteel asuvast parklast skuuter. Kahju on 799 eurot.

Ajavahemikul 30.-31. juuli murti sisse Kohtla-Järve Ahtme linnaosas sisse Ahtme tänaval asuvasse hoonesse ja varastati tööriistu. Kahju on 6110 eurot.

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. augustil löödi Kadrina vallas Jõepere külas omavahelise tüli käigus 61-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

2. augustil kella 20.15 paiku löödi Kundas Tähe tänaval maja trepikojas 35-aastast naist.

Vargus

Ajavahemikul 29.-31. Juuli murti Rakveres Spordi tänaval sisse töökotta ja varastati 16 erinevat mõõtu rehvi. Kahju on 693 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 29. juuli kuni 2. august murti Martna vallas Rõude külas sisse töökotta ning varastati metallilõikur ja musta metalli. Varastatu täpne kogus ja kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. augustil kella 2 paiku löödi Pärnus Hommiku tänaval asuvas lõbustusasutuses 25-aastast naist. Võimalikud lööjad on politseile teada.

Vargus

Ööl vastu 31. juulit varastati Pärnus Luha tänaval maja hoovist maastur Toyota Land Cruiser, registrimärgiga 889BKM. Kahju on 57 000 eurot.

Vägivald võimuesindaja vastu

1. augustil kella 4 paiku lõi 28-aastane mees Pärnus Pikal tänaval tööülesandeid täitnud politseiametnikku. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. augustil kella 20.50 paiku lõi 38-aastane mees Kehtna alevikus Kooli tänaval asuva maja trepikojas 51-aastast naist. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.