Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-08-06 14:55:03)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 raskete tervisekahjustuste tekitamist ja 1 avaliku korra raske rikkumine. Varavastaseid kuritegusid oli 48, neist vargusi oli 28 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 4). Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Inimvigastustega liiklusõnnetusi joobes juhti süül toimus 1 ja alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 3. Väärtegusid registreeriti 234. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi registreeriti 2 ja selle käigus peeti kinni 6 inimest. Registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

5. augustil teatati, et Mustamäel Kadaka teel asuva maja korteris löödi peretüli käigus 48-aastast naist.

5. augustil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuva maja korteris lõi 43-aastane mees 38-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

5. augustil teatati, et Põhja-Tallinnas Paldiski maanteel asuvast toitlustusasutusest varastati kassaaparaat. Kahju on 2000 eurot.

5. augustil teatati, et Kesklinnas Vabaduse väljakul varastati käekotist rahakott. Kahju on 2100 eurot.

5. augustil teatati, et Kesklinnas Toompuiesteel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1300 eurot.

5. augustil teatati, et Mustamäel Laki tänaval asuvast laost on varastatud toiduaineid. Kahju on 8000 eurot.

Harjumaa

Vargused

5. augustil teatati, et Maardu linnas Nurga tänaval seisnud autost varastati sularaha. Kahju on 7700 eurot.

5. augustil teatati, et Keila linnas Paldiski maanteel varastati aiaposte. Kahju on 2500 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. augustil teatati politseile, et Jõgeval Rohu tänava kortermaja trepikojas lõi 45-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Tartumaa

Vargus

5. augustil teatati politseile, et Tartus Männimäe teel on viimaste päevade jooksul varastatud malmist aiakaunistus, mis kujutab istuvat kassi. Kahju on 500 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

5. augustil teatati et juulikuu jooksul on Tartu vallas Vahi alevikus 37-aastane mees kahel korral rünnanud oma 27-aastast elukaaslast põhjustades talle füüsilist valu.

Viljandimaa

Vargused

4. augustil avastati, et Viljandis Musta teel on sisenetud kasvuhoonesse ja varastatud seal seisnud mootorratas Kawasaki. Kahju on täpsustamisel.

5. augustil teatati, et Abja vallas Abjaku külas varastati 29-aastasele mehele kuuluv mopeed Freedo. Kahju on 300 eurot.

Omastamine

5. augustil teatati, et juuli lõpus Viljandi toimunud muusikafestivalil varastati kontserdi ajal 57-aastase naise taskust mobiiltelefon Samsung. Kahju on 225 eurot.

Juhtumid piiril

5. augustil pidasid piirivalvurid Tartumaal Meeksi vallas kinni ebakindla sõidustiiliga sõitva jalgratturi, keda kontrollides selgus, et mees oli joobes. Mehele määrati rahatrahv ja ta sõidutati koju.

5. augustil märkasid Mehikoorma piirivalvurid, et Lämmijärvel ületas üks alus ajutise kontrolljoone Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Piirivalvurid pidasid aluse kinni ning toimetasid selles viibinud mehe ja naise asjaolude selgitamiseks Mehikoorma teenistuskohta. Paati juhtinud mees selgitas, et ajutine kontrolljoon ületati kogemata. Mehele määrati rahatrahv 12 eurot.

Piirivalvurid tuletavad meelde, et järvele minejatel tuleks end kindlasti varustada tehniliselt korras navigatsioonivahenditega. See aitab vältida ebaseaduslikku kontrolljoone ületust, aga võimaldab ka hättasattumisel selgitada oma täpsemat asukohta ning saada kiiremat abi. Lisaks tuleks navigatsioonivahendit kasutades kontrollida, kas sellel kuvatavad koordinaadid on vastavuses piirirežiimi alaga. Sisestades leheküljel www.piiriveekogu.ee (oluline info ja piirangud) olevad koordinaadid oma navigatsiooniseadmesse, välistate piirirežiimi alasse ja naaberriigi territooriumile sattumise. Ühtlasi saab lisainfot küsida lähimast kordonist.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

5. augustil teatati politseile, et Tapal Jaani tänaval murti sisse eramusse ja garaaži ning varastati kuus margialbumit, käsitööriistu ning muid asju. Kahju on 1490 eurot.

Ida-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

Ajavahemikul 2.-3. august murti Vändra vallas Kullimaa külas sisse abihoonesse ja varastati tööriistu. Kahju on 2456 eurot.

Ajavahemikul 4.-5. august käidi Häädemeeste vallas Metsapoole külas sees lukustamata uksega kõrvalhoones ning varastati kaks mootorsaagi. Kahju on 475 eurot.

Ajavahemikul 4.-5. august käidi Tahkuranna vallas Võiste alevikus sees lukustamata uksega kõrvalhoones ning varastati mootorsaag ja võsaniiduk. Kahju on 250 eurot.

Ööl vastu 5. augustiti käidi lukustamata ukse kaudu sees Pärnus Karja tänaval asuvas korteris ning varastati rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 140 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.