Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kruuse: jaekaubandus ja toidutöötlejad on valmis sealihasektori olukorraga arvestama (2015-08-06 16:25:29)


Maaeluminister Urmas Kruuse ütles pärast kohtumist jaekaubandusettevõtete ja toidutöötlejatega kohtumist, et võttis kohtumiselt kaasa teadmise kaubanduse ja töötlejate valmisolekust arvestada sealihasektori raske olukorraga.

"Võtsin tänaselt kohtumiselt kaubandusettevõtted ja toidutöötlejatega kaasa teadmise, et Eesti sealihasektori raske olukorraga arvestatakse," ütles maaeluminister Urmas Kruuse. "Sigade Aafrika katk on pannud sealihasektori surve alla. Kõige olulisem ongi praegu, et jaekaubanduses ja tööstuses pandaks tugevat rõhku Eesti sealiha eelistamisele."

Maaeluminister Urmas Kruuse kohtus täna Eesti jaekaubandusettevõtete ja toidutöötlejate esindajatega. Kohtumisel osalesid Eesti Toiduainetööstuse Liidu, AS Atria Eesti, A-Vorst OÜ, Eesti Kaupmeeste Liidu, AS Selveri, Prisma Peremarket AS-i ja Rimi Eesti Food AS-i esindajad.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 6.08.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.