Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-08-12 20:17:37)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 98 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 38 varavastast kuritegu, millest 1 oli rööv ja 32 vargused (eluruumidest 7 ja sõidukitest 1). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus 1 ja sai vigastada 10 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11. Väärtegusid registreeriti 275. Piiril väljastati 2 sisenemiskeeldu ja 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

11. augustil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval tekitati kehavigastusi 22-aastasele mehele.

11. augustil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas majas tekitas 34-aastane mees kehavigastusi 27-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

11. augustil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval varastati mobiiltelefon. Kahju on 1200 eurot.

11. augustil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Vargused

11. augustil teatati, et Jõelähtme vallas varastati majast kuldkett. Kahju on 1200 eurot.

11. augustil teatati, et Rae vallas Graniidi teel asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 3800 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

11. augustil teatati, et Rae vallas Vaskjala külas asuvas majas lõi 42-aastane mees 41-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Juhtum piiril

11. augustil koostati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kes esitas valeandmeid reisi eesmärgi kohta ja kel puudusid reisiks piisavad elatusvahendid. Naise viisa tunnistati kehtetuks ja ta lahkus lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargused

10. augustil teatati, et möödunud nädala jooksul on Võrus Kivi tänaval ettevõtte garaažist varastatud neli reovee septikut. Kahju on 2728 eurot.

10. augustil teatati, et Võrus Männiku tänaval varastati võrkpalliväljakult kollast värvi võrkpallivõrk koos alumiiniumpostidega. Kahju on 800 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

10. augustil teatati politseile, et Võrus Koreli tänaval lõi 70-aastane mees tuttavat 11-aastast poissi. Tegemist on kõrvalmajades elavate inimestega. Kannatanu pöördus vigastuste fikseerimiseks traumapunkti.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimised

11. augustil ajavahemikul 22-23 rööviti Kohtla-Järvel Puru teel 25-aastaselt mehelt mobiiltelefon Samsung. Kahju on 299 eurot.

11. augustil ajavahemikul 23-24 rööviti Kohtla-Järvel Estonia puiesteel 27-aastaselt mehelt õlakott, milles olid rahakott, sularaha ja dokumendid. Kahju on täpsustamisel.

Vargused

11. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järve küla garaažist varastati neli autorehvi, tolmuimeja, kaks mutrivõtmete komplekti ja muid asju. Kahju on 835 eurot.

11. augustil teatati politseile, et Narvas Krüsanteemi tänava suvilasse murti sisse ja varastati trimmer, ketassaag ning õhupüss. Kahju on 450 eurot.

11. augustil teatati politseile, et Sillamäel Veski tänava garaažist varastati diislikütust, ketassaag ja erinevaid keemiavahendeid. Kahju on 1000 eurot.

Lääne-Virumaa

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. augustil kella 22.15 paiku lõi 25-aastane mees Järvakandi vallas Järvakandi alevis Vabaduse tänaval 44-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.