Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-02 14:39:47)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist ning 48 varavastast kuritegu, sealhulgas 40 vargust (4 eluruumidest, 3 sõidukitest) ning 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 12 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 299. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 8 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 salakaubavedamise juhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Varjupaigataotlusi esitati 4.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

1. septembril teatati, et Gonsiori tänaval löödi 35-aastast meest. Lööja isik on teada.

Vargus

1. septembril teatati, et reisilaeva kajutist varastati tahvelarvuti, mobiiltelefon ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 2300 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

1. septembril teatati, et Kose vallas Jõe tänaval löödi naabrite vahel tekkinud konflikti käigus 77-aastast meest.

Vargused

1. septembril teatati, et Viimsi vallas Laiakülas varastati objektilt tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 15400 eurot.

1. septembril teatati, et Saue vallas Valingu küla garaažiboksist varastati päikesevari, jalgratas ning tööriistakohver. Vargusega tekitatud kahju on 880 eurot.

Juhtum piiril

1.septembril saabus Tallinna piiripunkti lennureisiga Istanbulist 1963. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi, mistõttu koostati talle piirilt väljastatud sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta lahkus samal õhtul lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

1. septembril teatati, et Tartus Turu tänaval murti sisse sõiduautosse Volkswagen ja varastati naiste käekott, milles oli mobiiltelefon Samsung ning rahakott dokumentidega. Kahju on täpsustamisel.

Valgamaa

Vargus

1. septembril teatati, et Valgas Allika tänaval murti sisse eramusse ning varastati valgusteid ja pistikupesasid. Kahju on umbes 320 eurot.

Ähvardamine

1. septembril teatati, et Õru vallas Uniküla külas ähvardas 34-aastane mees oma õde füüsilise vägivallaga.

Viljandimaa

Vargus

1. septembril teatati, et Viljandis Väike-Kaare tänaval murti sisse eramusse ja varastati ketassaag Makita ja murutrimmer. Kahju on täpsustamisel.

Võrumaa

Vargus

31. augustil laekus politseile teade, et Võrus Laane tänaval varastas tuttav mees 25-aastasele mehele kuuluva sõiduauto BMW.

Omastamine

30. augustil teatati, et Võrus Kooli tänaval omastati kaupluse tualettruumist sinna unustatud mobiiltelefon LG. Kahju on 380 eurot.

Juhtumid piiril

1. septembril saabus Koidula piiripunkti haagisega veok DAF, mille roolis 57-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel selgus, et juhil ei ole haagise kohta esitada registreerimistunnistust. Veoki ja haagise piiriületus tõkestati ja veokijuht koos sõidukiga jäi ootama haagise dokumente, mis talle järele toimetatakse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

1. septembril teatati politseile, et Tapal varastati Lembitu puiesteele pargitud roller registreerimisnumbriga 954T. Kahju on 900 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

31. augustil kella 16 paiku varastati Narvas Tiigi tänava parklast haagise rehvid. Kahju on 8100 eurot.

31. augustil varastati Kiviõlis Keskpuiestee tänaval kott koos peegelkaameraga. Kahju on 700 eurot.

1. septembril kella 5.40 paiku lõhuti Jõhvis Lennuki tänaval maja aken ja varastati elektritööriistu. Kahju on 10 000 eurot.

1. septembril lõhuti Narvas Kreenholmi tänavale pargitud sõiduauto Kia autoklaas ja varastati tööriistu. Kahju on 525 eurot.

1. septembril teatati politseile, et Jõhvis Kahula külas varastati majast külmkapp, elektrisaag ja magnetkäevõru. Kahju on 508 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

31. augustil kella 14 paiku varastati Paides Pärnu tänaval kauplusest kaelaehe. Kahju on 795 eurot.

Pärnumaa

Vargus

Ööl vastu 1. septembrit varastati Pärnus Kooli tänaval maja eest jalgratas Merida. Kahju on 360 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 02.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.