Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-03 16:06:56)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 50 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 29 vargust (2 eluruumidest, 4 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 6 inimest. Tabati 18 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 370. Piirilt väljastati 8 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 isik. Registreeriti 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

2. septembril teatati, et Elektroni tänava korteris löödi 23-aastast naist. Lööja isik on teada.

Vargused

2. septembril teatati, et Narva maantee kauplusesse murti sisse ja varastati ehteid. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 1085 eurot.

2. septembril teatati, et Vana-Kuuli tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati elektritööriistu. Vargusega tekitatud kahju on 1300 eurot.

Harjumaa

Vargused

2. septembril teatati, et Viimsi vallas Pringi külas varastati alajaamast ehitusseadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 7150 eurot.

2. septembril teatati, et Lagedi alevikus varastati territooriumilt haagistelt pistikud ja juhtmed, tagavararatas veljega ning modulaator. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Juhtumid piiril

2. septembril saabusid Tallinna piiripunkti lennuga Istanbulist kolm Gruusia kodanikku: 1982. aastal sündinud naine, 2014. aastal sündinud naine ja 2011. aastal sündinud mees. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud ja nende viisad tunnistati kehtetuks. Kuni tagasilennuni viibivad isikud Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

2. septembril saabus Tallinna piiripunkti lennuga Istanbulist 1984. aastal sündinud Gruusia kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja naise viisa tunnistati kehtetuks. Tagasilennuni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

2. septembril saabus Tallinna piiripunkti lennuga Kiievist 1973. aastal sündinud Ukraina kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja naise viisa tunnistati kehtetuks. Tagasilennuni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

2. septembril saabus Tallinna piiripunkti 1973. aastal sündinud Ukraina kodanik. Naisel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust. Talle koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Tagasilennuni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

2. septembril saabus Stockholmist Tallinna Vanasadamasse reisilaevaga Romantika 1959. aastal sündinud Ukraina kodanik. Kontrollimisel selgus, et isik viibis Eesti Vabariigis omamata Eesti või mõne muu Schengeni konventsiooni liikmesriigi pädeva asutuse poolt välja antud viisat või elamisluba. Samuti puudus isikul muu õiguslik alus riigis viibimiseks. Talle määrati rahatrahv summas 100 eurot ning koostati vabatahtlik ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud ja isikul lubati jätkata teekonda.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

1. septembril teatati, et Põlvas Kesk tänava õppeasutuses varastati 15-aastasele tüdrukule kuuluv mobiiltelefon Samsung, Kahju on 246 eurot.

Tartumaa

Vargus

2. septembril teatati, et Tartus Küüni tänaval varastati lukustatud jalgratas Crescent. Kahju on 390 eurot.

Kelmus

19. augustil tegi üks Tartu naine pangaülekande mehele, kes müüs internetiportaalis mobiiltelefoni iPhone. Tänaseni pole naine lubatud telefoni kätte saanud, ka ei ole ta tagasi saanud tasutud raha. Kahju on 213 eurot.

Valgamaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et 19. augustil laenas 86-aastane mees võõrale mehele 800 eurot ning pidi laenatud raha mõne päeva pärast tagasi saama, kuid käesoleva ajani pole seda juhtunud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Süütamine

3. septembril kella 4.30 paiku teatati, et Väike-Maarjas Vao külas põleb varjupaigataotlejate majutuskeskuse välissein. Päästjad kustutasid tule. Keegi juhtunu käigus vigastada ei saanud.

Ida-Virumaa

Röövimine

2. septembril kella 19.30 paiku rööviti 12-aastaselt poisilt seljakott, milles olid kooliasjad. Kahju on 10 eurot.

Vargus

2. septembril teatati politseile, et Narvas Roheline tänavale pargitud sõiduautost Mercedes Benz varastati spordikott ja muid asju. Kahju on 400 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

Ajavahemikul 27. august kuni 2. september murti sisse Pärnus Vallikääru sadamas seisnud kaatri kajutisse ja varastati sealt tööriistu. Kahju on 823 eurot.

Ajavahemikul 1.-2. september varastati Pärnus Mai tänaval maja hoovist puu külge lukustatud maastikujalgratas Trek. Kahju on 1000 eurot.

Raplamaa

Vargus

Ajavahemikul 1.-2. september murti Kaiu vallas Vahastu külas sisse kauplusesse ning varastati tubakatooteid, alkohoolseid jooke ja muud kaupa. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 2000 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.