Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-08 22:51:44)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 80 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist ning 51 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 39 vargust (1 eluruumidest, 4 sõidukitest) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 12 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 270 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 1 isik ning registreeriti 1 salakaubavedamise juhtum.

PÕHJA PREFEKTUUR

Põhja prefektuuri ööpäevainfo

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. septembril teatati, et Katleri tänava korteris löödi peretüli käigus 21-aastast naist.

7. septembril teatati, et A.H. Tammsaare tänava asutuse ruumides löödi 55-aastast naist. Lööja on politseile teada.

Vargused

7. septembril teatati, et Graniidi tänaval pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati sülearvutikott, riided ja päikeseprillid. Vargusega tekitatud kahju on 1365 eurot.

7. septembril teatati, et Pärnu maanteel pargitud sõiduautolt varastati tagavararatas. Vargusega tekitatud kahju on 1200 eurot.

7. septembril teatati, et Pikal tänaval varastati avaldaja rahakott dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju 1200 eurot.

7. septembril teatati, et Vabaõhukooli tee ehituselt varastati tööriistad. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril teatati, et Rummu alevikus Aia tänava korteris rünnati peretüli käigus 25-aastast naist.

Vargus

7. septembril teatati, et Harku vallas Humala külas varastati rajakaamera. Vargusega tekitatud kahju on 300 eurot.

Juhtum piiril

7. septembril Stockholmist Tallinna Vanasadamasse saabunud reisilaeva reisijate profileerimisel kontrollis Tallinna kordoni toimkond 1989. aastal sündinud Aserbaidžaani Vabariigi kodanikku, kellel puudus reisidokument. Kontrollimisel selgus, et isik omab teises riigis kehtivat siseriiklikku isikutunnistust ja tal pole sellest lubatud riigist lahkuda, mistõttu viibis Eesti Vabariigis seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks (vabatahtlik) ja kiirmenetluse otsusega määrati rahatrahv summas 240€. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud. Mees lahkub täna Tallinna Vanasadamast reisilaevaga Stockholmi.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril teatati politseile, et Laheda vallas Pragi külas ründas talumaja hoovis 56-aastane mees 29-aastast naist põhjustades talle füüsilist valu ja tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Röövimine

Politseile laekus teade, et 4. septembril ründas Elvas Soo tänaval võõras mees 66-aastast meest ja võttis temalt sularaha 290 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

6. septembril teatati, et Tartus Vasara tänava korteris ründas 43-aastane mees oma 71-aastast ema.

Valgamaa

Süütamine

6. septembril teatati, et Puka vallas Puka alevikus põleb sotsiaalmaja. Majas viibinud kolmest inimesest ühele anti kohapeal esmaabi, kedagi haiglasse ei toimetatud . Kahtlustatavana on kinni peetud 54-aastane mees.

Juhtumid piiril

7. septembril pidasid Koidula piirivalvurid Värska vallas Karisilla-Petseri maantee ja Värska-Reha kõrvalmaantee ristmikul kinni sõiduki Mazda, mida juhtis 26-aastane mees. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid et sõidukil on all talvrehvid, seega ei vasta need kehtivatele nõuetele. Mehele määrati rahatrahv.

8. septembril pidasid Värska piirivalvurid Põlvamaal Mikitamäe vallas Põlva-Värska maanteel Karisilla teeristis kinni sõiduki Citroen, mida juhtis 26-aastane mees. Piirivalvurid avastasid, et autojuht vedas sõidukis reisijaid selleks mitte ettenähtud viisil - pagasiruumis. Mehele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

7. septembril teatati politseile, et Rakveres Rohuaia tänava ehitusjärgus hoonesse murti sisse ja varastati soojapuhur, kettsaag, ketassaag ning muid asju. Kahju on 861 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

7. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kauba tänava laost varastati torusüsteemi torud. Kahju on 1000 eurot.

7. septembril varastati Kiviõlis Vabaduse puiestee ehitusjärgus hoone küljest kaks videokaamerat. Kahju on täpsustamisel.

7. septembril kella 12 paiku varastati Kiviõlis Pargi tänava kooli juurest jalgratas Leader. Kahju on 259 eurot.

7. septembril teatati politseile, et Jõhvis Kirde tänava garaažist varastati elektriline lõikur, elektrisaag, tööriistad ja muid asju. Kahju on 388 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. septembril löödi Kilingi-Nõmmes Pärnu tänaval asuvas eramus 35-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 6.-7. september varastati Pärnus Karuselli tänaval kinnisest hoovist krossimootorratas Husqvarna. Kahju on 2500 eurot.

Ööl vastu 7. septembrit varastati Sauga vallas Tammiste külas maja juurde pargitud sõiduauto BMW koos selles olnud kahe iPhonei ja tahvelarvutiga. Kahju on selgitamisel.

Ööl vastu 7. septembrit varastati Pärnus Ringi tänaval asuvast majast mobiiltelefon. Kahju on 218 eurot.

Raplamaa

Vargus

7. septembril varastati Kohila vallas Lohu külas talu territooriumilt kolmekohaline kanuu koos aerude ja kahe päästevestiga. Kahju on 700 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.