Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-09 23:36:00)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 54 varavastast kuritegu, millest 2 olid röövimised ja 43 vargused (eluruumidest 6 ja sõidukitest 3). Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 330.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja registreeriti 2 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. septembril teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval löödi 37-aastast meest.

8. septembril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuva maja korteris tekitas 55-aastane mees kehavigastusi 42-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

8. septembril teatati, et Kesklinnas Rävala puiesteel seisnud autost varastati rahakott, mobiiltelefon ja videokaamera. Kahju on 3000 eurot.

8. septembril teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval seisnud autolt varastati esituled. Kahju on 1500 eurot.

8. septembril teatati, et Mustamäel Kadaka teel asuvast majast varastati tööriistu ja raha. Kahju on 5300 eurot.

8. septembril teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval seisnud autost varastati raadio. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

8. septembril teatati, et Harku vallas Harku alevikus asuva maja korteris tekitas 57-aastane mees kehavigastusi 49-aastasele naisele.

8. septembril teatati, et Kuusalu vallas Kiiu-Aabla külas lõi 47-aastane mees 31-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

Juhtumid piiril

8. septembril väljastati piiril sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi. Mees viibib riigist lahkumiseni Tallinna lennujaamas.

8. septembril kontrollis Tallinna kordoni toimkond Ukraina registreerimismärgiga autot. Autos olnud kaks Ukraina kodanikku olid Schengeni alal viibinud 20 päeva seadusliku aluseta, sealhulgas ühe päeva Eestis. Meestele vormistati lahkumisettekirjutused.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

7. septembril teatati, et Tartus Pikal tänaval varastati posti külge lukustatud jalgratas Kross. Kahju on 253 eurot.

Politseile laekus teade, et 4. septembril varastati öö jooksul Tartus 20-aastaselt mehelt mobiiltelefon LG. Kahju on 245 eurot.

Valgamaa

Omastamine

Politseile laekus teade, et 7. septembril unustas 23-aastane mees Valgas J. Kuperjanovi tänaval pargipingile mobiiltelefoni Samsung. Mõned minutid hiljem pingi juurde tagasi pöördudes oli telefon kadunud. Kahju on 600 eurot.

Võrumaa

Vargus

8. septembril teatati politseile, et Varstu vallas Vana-Roosa külas varastati ehitusjärgus talu territooriumilt platesaag, höövel, alumiiniumist redel ja tööriistu. Kahju on 1600 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

Ööl vastu 8. septembrit tungiti Rakveres Heina, Herne ja Uue tänavate vahel asuvasse garaaži ja varastati neli valuvelge, neli naastrehvi, tööriistakast ning muid asju. Kahju on 1105 eurot.

Ida-Virumaa

Röövimised

8. septembril kella 18.55 paiku tõugati Kohtla-Järvel Järveküla tee kaupluse pangaautomaadi juures 53-aastast meest ja varastati sularaha ja mehe käes olnud panga- ning kliendikaardid. Kahju on täpsustamisel. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 33- ja 35-aastase mehe.

8. septembril kella 19.45 paiku sisenesid kaks tundmatut inimest Narvas Kreenholmi tänava poodi, kus ähvardasid müüjat relvataolise esemega ja varastasid sularaha ning sigarette. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

8. septembril kella 22 paiku löödi Kohtla-Järvel Ridaküla korteris 25-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 27-aastase mehe.

Vargused

8. septembril teatati politseile, et Jõhvis Hariduse tänava haridusasutuse ruumist varastati tahvelarvuti iPad. Kahju on täpsustamisel.

8. septembril teatati politseile, et Avinurmes Sälliksaare külas varastati majast mootorsaag. Kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 26. august kuni 7. september varastati Hanila vallas Nehatu külas suvilast teler Samsung ja muid esemeid. Kahju on 280 eurot.

Pärnumaa

Vargused

8. septembril kella 16 paiku varastati Pärnus Kitse tänaval korterelamu trepikojast 600 eurot maksev jalgratas Marine. Politseipatrull leidis jalgratta kell 17.35 Tahkuranna vallas Uulu külast ning pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe. Jalgratas tagastati omanikule.

8. septembril ajavahemikul kell 14.30-17.50 varastati Pärnus Uus-Sauga tänaval korterist sularaha ja fotoaparaat Canon. Kahju on esialgse info kohaselt 660 eurot. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Ajavahemikul 7.-8. september varastati Sauga vallas Vainu külas kahe veoauto kütusepaagist diislikütust, kokku umbes 445 liitrit. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 445 eurot.

Varguse katse

3. septembril kella 8 paiku murti sisse Varbal vallas Varbla külas sisse talumajja, kus kappide sisu paisati laiali ja kaasaviimiseks olid valmis pandud vanad fotod, kuldse värvusega münt ja muid esemeid. Tegu jäi lõpule viimata, sest sissetungijale satuti peale ja ta põgenes. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.