Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Avanes kandidaatide esitamine vabatahtlike tunnustamisele "Märka vabatahtlikku!" (2015-09-10 10:22:56)


Hea inimene, kodanikuühendus, riigi- või omavalitsusasutus ja ettevõte! On saanud meeldivaks traditsiooniks, et kord aastas kutsume kõiki hetkeks peatuma ja märkama meie ümber tublisid vabatahtlikke. Tunnustame ja kiidame neid inimesi, kes vabast tahtest ja tasu saamata aitavad teisi või tegutsevad avalikes huvides ja ühiskonna heaks.

Oma kandidaate saad esitada nii Vabatahtlike Värava kui ka Eesti Külaliikumise Kodukant kodulehe www.kodukant.ee kaudu 10. oktoobrini.

Kandidaate ootame kolmes kategoorias:

1. Aasta vabatahtlik: tunnustame vabatahtlikke, kes on järjepidevalt panustanud Eesti ühiskonna arengusse;

2. Vabatahtlike kaasaja, juhendaja: tunnustame vabaühendusi, algatusi või inimesi (juhendajaid), kes on järjepidevalt juhendanud vabatahtlikke, neid innustanud ja kaasanud;

3. Ettevõte või asutus: tunnustame ettevõtet või avaliku sektori asutust, mis on soodustanud oma töötajate vabatahtlikku professionaalset tegevust vabaühendus(t)es.

Projekti rahastab siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Tunnustussündmuse patroon on Vabariigi President. Tunnustused antakse üle 6. detsembril Vihula mõisas. Vabatahtlike tunnustussündmust on korraldatud alates aastast 2005. Aastate jooksul on tunnustuse pälvinud kokku 304 vabatahtlikku ja vabatahtlike kaasajat.

Allikas: Eesti Külaliikumine Kodukant 10.09.2015 teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.