Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluminister Urmas Kruuse kommentaar AS-i Vireen juhi Rait Persidski tagasiastumisele (2015-09-11 14:13:36)


"Rait Persidski otsus Vireeni juhi kohalt taanduda oli ainuvõimalik, et oleks võimalik taastada avalikkuse usaldus AS-i Vireen vastu ja tagada ettevõttes töörahu.

Rait Persidski süüdistus laimukampaania kohta on alusetu ja jääb arusaamatuks. AS-is Vireen augustis läbiviidud erikontroll tuvastas, et ettevõtte juhataja on avalikkusele valetanud mobiilse põleti Hurican 1000E kasutamise kohta 31. juulil ja 1. augustil 2015 Tartumaal Puhja vallas Rämsi külas asunud taudikoldes. Nüüdseks töökorras põleti kasutamine on näidanud, et ka töökorras olekus ei suuda masin AS Vireeni poolt Veterinaar- ja Toiduametile esitatud arvel näidatud koguseid ööpäeva jooksul töödelda.

Kui midagi on juhtunud, peame julgema seda tunnistada. Informatsiooniga manipuleerimisele nagu seda AS-i Vireen juhtum näitas, ei ole süsteemis kohta ja seda ei saa ühelgi tingimusel tolereerida. Läbipaistvus ja ausus on ainus võimalus.

Eile määratud Vireeni uus nõukogu peab kogunema esimesel võimalusel, et määrata ettevõtte juhatuse liige ning kuulutada välja avalik konkurss AS-ile Vireen uue juhi leidmiseks."

Allikas: Maaeluministeeriumi 11.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.