Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valgus kõnnib Kadriorus 2015 (2015-09-12 03:18:07)

17. septembril langeb Kadrioru park taas müstika ja küünlavalguse loori alla ning kell seitse õhtul algab festival "Valgus kõnnib Kadriorus 2015".

Järgmisel neljapäeval, 17. septembril, kell 19.00 lõpetab Kadrioru park oma suve "Valgus kõnnib Kadriorus 2015" festivaliga. Hämaras Kadrioru pargis, süttivad tuhanded küünlad ja tõrvikud ning õhtu täitub muusika ning müstikaga. Iga-aastase suursündmuse jooksul on külalistel võimalik kogeda erinevaid valguslahendusi pargis, elava tulega kujundatud pargiruumi ja ainulaadset kultuuriprogrammi.

2015. aastal on festivali alale paigutatud üle 5000 küünla ja tõrviku ning pargiruumis kõndides võib märgata erinevaid ja huvitavaid erilahendusi nii maas kui õhus. Kõikjal - Luigetiigil, Lilleaias, Kontserdiväljakul, Lossi esisel alal, pargi kanalites ja ka mujal - leiab midagi müstilist ja põnevat.

Õhtu jooksul astuvad üles ansambel Jäääär koos Ivo Linnaga, ansambel Kruuv ja Untsakad. Kell 22.00 Pillapalu platsil algab tantsulavastus "Ilmuline", mis lõpetab ka 2015. aasta suvehooaja. Etenduse Lavastaja ja koreograaf on Rauno Zubko.

Lisaks paneme külastajatele südamele, et festivali alal on alkoholi tarbimine keelatud, kuna tegemist on sündmusega mis on mõeldud tervele perele. Selleks, et festivali külalistel oleks ka selgem siht festivali ajal pargis olemas, siis riputatakse üle Kadrioru pargi puudele ja seinadele suured festivali kaardid. Kaarti saab ka internetist näha Kadrioru Pargi kodulehel alates 15. septembrist.

Kuna viimase aja trendiks on saanud droonidega lendamine, siis paneme kõigile värsketele pilootidele südamele, et sündmuse alal droonidega ilma lennuameti ja korraldaja loata lendamine on keelatud.
 
Õhtune programm on kõigile tasuta ning lisainfot leiab:
www.kadriorupark.ee
 
Allikas: Kadrioru Pargi pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.