Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-15 13:12:48)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 117 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 55 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 45 vargust (3 eluruumidest, 4 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 44 alkoholijoobes ja 3 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 297 väärtegu. Registreeriti 6 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu ja 1 salakaubavedamise juhtum. Esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. septembril teatati, et Punase tänava raviasutuses löödi 23-aastast meest.

14. septembril teatati, et Sõle tänava korteris löödi peretüli käigus 64-aastast naist.

14. septembril teatati, et Haabersti tänava spordikeskuses löödi 45-aastast naist.

Röövimine

14. septembril teatati, et Sõle tänaval ähvardati teatajat noaga ja võeti ära tema kohver, kus olid arvuti, kaamera ning koolimapp. Rööviga tekitatud materiaalne kahju on 3910 eurot.

Vargused

14. septembril teatati, et Vabaduse puiestee toitlustusasutusse murti sisse ja varastati kohviaparaat ning kassaaparaat. Vargusega tekitatud kahju on 3600 eurot.

14. septembril teatati, et Lauri teel pargitud sõiduautosse murti sisse ja varastati sularaha, tahvelarvuti ning isiklikke tarbeesemeid. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

14. septembril teatati, et Vabaduse puiestee spordiasutusest varastati riidehoiust avaldaja sülearvuti, mobiiltelefon ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju 1400 eurot.

14. septembril teatati, et Lesta tänaval asuvast rannast kalavõrgud, paadimootor ja tuulejope. Vargusega tekitatud esialgne kahju on 1920 eurot.

Harjumaa

Vargused

14. septembril teatati, et Haabneeme alevikus Mereranna tee keldriboksist varastati mägijalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 700 eurot.

14. septembril teatati, et Paldiski linnas Tallinna maanteel pargitud sõidukist varastati kütust. Kahju on 410 eurot.

14. septembril teatati, et Tabasalu alevikus Teenuste tänaval pargitud sõiduautolt varastati tagaklaas. Kahju on 200 eurot.

14. septembril teatati, et Paldiski linna territooriumilt varastati raadiod, turvarakmed ja riided. Vargusega tekitatud kahju on 4450 eurot.

Juhtum piiril

14. septembril kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Istanbulist saabunud 1988. aastal sündinud Türgi Vabariigi kodanikku, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld, tema viisat kehtetuks ei tunnistatud. Naine viibib Tallinna lennujaama non-Schengeni alal kuni tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatati, et Põltsamaal Tallinna maantee ühiselamus ründas joobes 26-aastane mees turvatöötajaid. Mees on kahtlustatavana üle kuulatud.

11. septembril teatati, et Jõgeval Rohu tänava õppeasutuses lõi 13-aastane poiss samaealist kaasõpilast.

Põlvamaa

Arvutikelmus

11. septembril avastas 45-aastane mees, et tema pangakontolt on kahel korral tehtud makseid kokku 900 euro ulatuses.

Tartumaa

Vargus

13. septembril avastati, et Tartus Veski tänaval tungiti kõrvalhoonesse ja varastati sealt jalgratas Sarda. Kahju on 215 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril teatati, et Rannu vallas Kaarlijärve küla korteris ründas 35-aastane mees 51-aastast meest . Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. septembril teatati, et Õru vallas Õru aleviku korteris ründas 69-aastane mees tuttavat 46-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. septembril kella 5.50 paiku löödi Kohtla-Järvel Ridaküla korteris 25-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

Vargus

14. septembril kella 4.40 paiku lõhuti Kohtla-Järvel Outokumpu tänava kaupluse ukseklaas ja varastati alkoholi . Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Vargus

Ajavahemikul 12.-14. september varastati Kärdlas Heltermaa maanteel asuvast korterist sularaha. Kahju on 5800 eurot.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

14. septembril kella 22 paiku löödi Haapsalus Tulbi põik asuvas hoones 39-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Varguse katse

Ööl vastu 14. septembrit üritati Sauga vallas Tammiste külas varastada eramu juurde pargitud sõiduautot BMW.

Arvutikelmus

13. septembril võeti Audru vallas Audru alevikus korterist naise rahakotist sularaha ning pangakaart. Pangakaarti kasutades võeti arvelt välja sularaha, kasutades varem teatavaks saanud koodi. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 380 eurot. Soovitame vähetuttavatele inimestele andmeid oma koodide kohta mitte anda.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. septembril kella 4.30 paiku lõi 48-aastane mees Rapla vallas Jõe tänaval asuvas eramus 47-aastast naist. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.