Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Seminaril "Puit energiaks 2015" arutati puitkütuse kasutamise perspektiive (2015-09-16 17:10:45)


Täna, 16. septembril
toimus hotellis Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn (Toompuiestee 27/Paldiski mnt 4) seminar "Puit energiaks 2015". Seminari korraldajad oli Erametsakeskus, RMK ja Taastuvenergia Koda.

Seminaril keskenduti puiduenergia kasutamise perspektiividele. Teema on oluline kliimamuutustest tulenevate riskide, kütuste tarnekindluse ja hinnakõikumiste kontekstis ning ülemaailmse konkurentsi tõttu energiaallikate pärast.

Puitkütuse kui kodumaise taastuva ressursi kasutamine aitab vähendada sõltuvust energiakandjate impordist ning luua maapiirkondades töökohti. Kuna madalakvaliteedilise puidu kasutamisest energia tootmisel võidavad nii tarbijad, metsaomanikud kui ka riik tervikuna, on energiapoliitika kujundamise osapooled otsinud pidevalt võimalusi, et keskkonnasõbraliku kütuse varumist ja kasutamist hoogustada.

Seminari ettekannetes tutvustavad valdkonna võtmeisikud puiduenergia kasutamise erinevaid tahke ja vaatenurki. Räägime kliimapoliitikast ja Eesti riigi plaanidest puiduenergia kasutamisel, energiapuidu ressursist ja puiduenergia ekspordivõimalustest.

 

Allikas: SA Erametsakeskus 16.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.