Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-17 15:49:43)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 95 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ning 39 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 25 vargust (eluruumidest 3, sõidukitest 2) ning 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes ja 1 narkojoobes sõidukijuht. Väärtegusid registreeriti 236. Registreeriti 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

16. septembril teatati, et Ranna tee eramus tõugati peretüli käigus 40-aastast naist.

16. septembril teatati, et Kivila tänava korteris löödi peretüli käigus 69-aastast naist.

Vargused

16. septembril teatati, et Rävala puiestee hoobist varastati elektrijalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 2680 eurot.

16. septembril teatati, et Punase tänava toitlustusasutusse murti sisse ja varastati sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargused

16. septembril teatati, et Saku vallas Tagadi külas varastati kartulihoidlast kütust. Vargusega tekitatud kahju on 765 eurot.

16. septembril teatati, et Harku vallas Tabasalu alevikus Kalda tänava ehitusobjektilt varastati elektriboilerid, sauna ahjud ning santehnikat. Kahju on 7264 eurot.

16. septembril teatati, et Kernu vallas Kibuna külas varastati mootorsaag. Kahju on 800 eurot.

16. septembril teatati, et Viimsi vallas Pargi tee garaažist varastati tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on vähemalt 400 eurot.

Omastamine

16. septembril teatati, et Rae vallas Veskitaguse külas leppis avaldaja ostjaga kokku automüügis, ent raha kunagi ei saanud. Kahju on 4000 eurot.

Juhtum piiril

16. septembril kontrolliti Tallinna piiripunktis lennureisiga Moskvast saabunud kahte Kongo Demokraatliku Vabariigi kodanikku: 1986. aastal sündinud naine ja 1995. aastal sündinud mees. Teise astme kontrollis tuvastati, et isikute Schengeni viisad on täielikult võltsitud ning nendega tegelevad edasi piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik. Nad paigutati lennujaama non-Schengeni alale.

16. septembril kell andis sadama turvatöötaja Tallinna Vanasadamas Tallinna kordoni patrullile üle 1994. aastal sündinud Soome Vabariigi kodaniku, kes omas tsiviilkäibes keelatud külmrelvi vedrunuga ja teleskoopnuia. Alustati väärteomenetlust ja relvad võeti mehelt ära.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et Jõgeval Jõe tänava korteris lõi 29-aastane mees tuttavat 28-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Viljandimaa

Ähvardamine

16. septembril teatati politseile, et Viljandi vallas Vanamõisa külas vehib ja ähvardab 43-aastane mees noaga. Keegi juhtumi käigus viga ei saanud.

Juhtumid piiril

16. septembril märkasid Mehikoorma piirivalvurid Lämmijärvel liikumas alust Vene Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Sündmuskohal avastasid piirivalvurid tähistamata nakkevõrgud, mis eemaldati püügilt. Venemaa Föderatsiooni piirivalve pidas kinni paadi kolme isikuga pardal ning tegeleb juhtumiga edasi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. septembril kella 1 paiku peksti Narvas Malmi tänaval 42-aastast meest.

Vargus

16. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Estonia puiestee garaažiboksist varastati kolm talverehvi ja tööriistakomplekt. Kahju on 1530 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. septembril kella 15 ja 16 vahel tõugati Pärnus Pikal tänaval asuvas kaupluses müüjat.

Omavoliline sissetung

14. septembri päeva jooksul käidi Audru vallas Audru alevikus sees eramus ning tõsteti asju ümber ja pöörati sahtlite sisu segamini, esialgse hinnangu kohaselt on varastatud komme, küpsiseid ja münte. Kahju on selgitamisel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 17.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.