Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 39. nädala eelinfo (2015-09-21 07:01:27)

Esmaspäev, 21. september

- Algusega kell 9:30 toimub Park Inn by Radisson Meriton Conference& Spa hotellis (Toompuiestee 27, Tallinn) seminar "Eesti aastal 2100 - kas soe troopika või jäine põhjamaa?", kus räägitakse kliimamuutustega kohanemisest. Osalemise korral tuleb end seminarile registreerida ankeedil http://bit.ly/eesti-kliima-2100
Lisainfot leiab Eesti Keskkonnauuringute Keskuse kodulehelt (http://www.klab.ee/kohanemine/seminar-21-09-2015/) ja Keskkonnaministeeriumi veebist (http://www.envir.ee/et/eesmargid-tegevused/kliima/kliimamuutustega-kohanemise-arengukava)

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Martna vallas elavate jahimeestega, teemaks sigade aafrika katk ning muud keskkonnaga seotud küsimused.

- Esmaspäevast teisipäevani toimuvad Karula rahvuspargis maakivist vundamendi taastamise õppepäevad. Juhendajaks on kogenud ehitusmeister Rainis Kägo Põlvamaalt. Ühiselt taastatakse maakiviseina osa vanal keldril, meister õpetab ka kivilõhkumist.

Kolmapäev, 23. september

- Algusega kell 10 toimub Veterinaar- ja Toiduametis seakatku taustabriif ajakirjanikele, kus keskendutakse seakorjuste hävitamise võimalustele. Keskkonnaaspekte selgitab Keskkonnaameti keskkonnaosakonna peaspetsialist Mariina Hiiob.

- Keskkonnaminister Marko Pomerants kohtub Tallinna abilinnapea Arvo Sarapuuga, et rääkida Tallinna lahe seisundist.

- Kolmapäeval ja neljapäeval toimub Hiiumaal Lääne-Eesti saarestiku biosfääri programmiala (BPA) 2. suveülikool "Rohemajandus biosfääri programmialal". Suveülikooli raames toimuvad konverents Kassari Puhkekeskuses ning õpperetk, mille käigus tutvutakse Hiiumaa rohemajanduse edulugude ja loodusturismi harrastamise võimalustega.


Neljapäev, 24. september

- Algusega kell 18 on Öökulli akadeemia loodusõhtul külas loodusfotograaf ja metsamees Tarmo Mikussaar, kes räägib huvilistele looduse pildistamisest.
- Algusega kell 17 toimub Valgamaa kutseõppekeskuses (Loode 3, Valga) infopäev Valgamaa jahimeestele, kus räägitakse suurkiskjate käekäigust Eestis, isendite seire- ja vaatlusandmete esitamisest, punahirve bioloogiast ja levikust, põdra populatsiooni seisundist, samuti antakse ülevaade aafrika sigade katku levikust Valgamaal nii mets- kui ka kodusigade hulgas.

Reede, 25. september

- Algusega kell 11 toimub Keskkonnaameti Tartu kontoris (Aleksandri 14, Tartu) jäätmete liigiti kogumise seminar, mis on suunatud Jõgeva- ja Tartumaa omavalitsuste esindajatele ja kõikidele huvilistele, kes tegelevad kohaliku omavalitsuse jäätmehoolduse arendamisega. Seminari eesmärk on tutvustada ning anda ülevaade 2015. aastal kehtima hakanud muudatustest seadusandluses seoses jäätmete liigiti kogumise korraldamisega.

- Reedel ja laupäeval toimub projekti "LIFE to alvars" raames loopealsete taastamise koolitus Muhu saarel, Koguval.

Laupäev, 26. september

- Algusega kell 11 korraldavad Keskkonnaamet ja Saaremaa Muuseum Viki Mihkli Talumuuseumis mihklipäeva laada ning väliseminari "Meie vanad taimed".
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.