Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 40. nädala eelinfo (2015-09-28 03:21:25)

Esmaspäev, 28. september

- Esmaspäevast kolmapäevani toimuvad Haapsalus, Kärdlas, Kuressaares, Rakveres ja Jõhvis merestrateegia meetmekava avalikud arutelud. Päevakava ja täpsemat infot leiab Keskkonnaministeeriumi veebist (http://envir.ee/sites/default/files/merestrateegia_meetmekava_
avalikele_arutelude_paevakava_ja_registreerimise_info.pdf
) ja Eesti Keskkonnauuringute Keskuse kodulehelt (http://www.klab.ee/merestrateegia/uudised/).

- Algusega kell 18:30 toimub Türil loodusõhtu "Tehnilise tsivilisatsiooni kollapsist". Külas on Kaupo Vipp, kes tutvustab oma raamatut "Globaalpohmelus", muusikalist külakosti pakub andekas pianist Kaur Pennert.

Teisipäev, 29. september

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb maaelukomisjoni istungil, kus muude teemade seas käsitletakse sigade aafrika katkuga seonduvat.

Neljapäev, 1. oktoober

- Neljapäeval ja reedel toimuvad seenepäevad Otepääl, mille raames saab osaleda seeneretkel ja uudistada seenenäitust Otepää looduskeskuses. Juhendajad on mükoloogid Teele Jairus ja Veiko Kastanje. Seenepäevi korraldavad Valga Muuseum ja Keskkonnaamet, toetab SA KIK.

- Keskkonnaministeeriumi ja Eesti Keskkonnauuringute Keskuse esindajad astuvad üles Eesti Energia Keskkonnapäeval.

Reede, 2. oktoober

- Algusega kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt. 7a, Tallinn) jäätmete liigiti kogumise seminar Harjumaa, Raplamaa ning Järvamaa omavalitsuste esindajatele ning kõikidele teistele huvilistele. Seminari eesmärk on tutvustada ning anda ülevaade 2015. aastal kehtima hakanud muudatustest seadusandluses seoses jäätmete liigiti kogumise korraldamisega.
 
Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.