Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-09-30 21:48:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 3 avaliku korra rasket rikkumist, 41 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 34 (eluruumidest 8 ja sõidukitest 3).

Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 15 ja narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 378.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti 1 ja riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi samuti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

29. septembril teatati, et Põhja-Tallinnas Mulla tänaval asuva maja korteris lõi 41-aastane naine 75-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

29. septembril teatati, et Kesklinnas Saku tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 10 000 eurot.

29. septembril teatati, et Kesklinnas Lubja tänaval asuva maja korterist varastati sülearvuti, kosmeetikat ja ehteid. Kahju on 1200 eurot.

29. septembril teatati, et Kristiines Seebi tänaval asuvast garaažist on varastatud tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

29. septembril teatati, et Kesklinnas Endla tänaval seisnud autost varastati mobiiltelefon, riideid, sülearvuti ja dokumente. Kahju on 1500 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

29. septembril teatati, et Maardu linnas Kellamäe teel asuvas majas löödi 56-aastast meest.

Vargus

29. septembril teatati, et Viimsi vallas Aiandi teel seisnud sõiduautolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

29. septembril koostati piiril sisenemiskeeld Kasahstani Vabariigi kodanikule, kel puudus kehtiv Schengeni viisa või elamisluba. Mees lahkus lennukiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja omavoliline kasutamine

26. septembril ärandati Palamuse vallas Pikkjärve külas maja ette pargitud sõiduauto Audi A4. Omanik leidis sõiduki samal päeval samast külast järve äärest. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Põlvamaa

Vargus

28. septembril teatati, et Vastse-Kuuste vallas Kiidjärve külas varastati astelpajuistandusest marju eesmärgiga neid edasi müüa. Kuriteos on kahtlustatavana üle kuulatud 30-aastane mees.

Valgamaa

Arvutikelmus

28. septembril pöördus politseisse mees, kes teatas, et mullu novembris on tema nimele keegi sõlminud liisingulepingu sõiduauto Volkswagen Passati vastu. Kahju on 2586 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

29. septembril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee kortermaja trepikojast varastati lapsevanker. Kahju on 250 eurot.

29. septembril kella 3.40 paiku lõhuti Jõhvis Tartu maantee tankla teeninduspunkti aken ja varastati sularaha ning sigarette. Kahju on 1800 eurot.

29. septembril teatati politseile, et Kohtla-Järve Olevi tänava kortermaja keldrist varastati tööriistu, kaamera ja kaameraserver. Kahju on 1900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 23.-29. september murti Koonga vallas Maikse külas sisse aita ning varastati valvekaamera koos ruuteriga, erinevat taarat, veepump ja 35-liitriline klaaspudel koos koduveiniga. Kahju on 250 eurot.

Abi osutamine merel

29. septembril kell 19.35 teatati, et abi vajab Haapsalust Triigi sadamasse teel olev mootoririkkega paat. Paadi pardal oli kaks inimest ja ohtu nende elule ei olnud. Merevalvekeskus saatis appi Kärdla politseijaoskonna merepäästetoimkonna ning kaatriga jõuti abivajaja juurde kell 21.25 ja alustati pukseerimist. Südaöö ajal silduti Triigi sadamas, mootorpaadi pardal olnud inimesed arstiabi ei vajanud.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.09.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.