Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Esmaspäeval algav Tartu ettevõtlusnädal õpetab nutikaks (2015-10-02 11:52:26)


Esmaspäeval, 5. oktoobril saab alguse Tartu ettevõtlusnädal 2015, mille eesmärk on tõsta ühiskonna ettevõtlusteadlikkust ning arendada ettevõtjate teadmisi. Koolitusi, töötube, ekskursioone jt harivaid üritusi tulvil ettevõtlusnädal kestab 10. oktoobrini.


Selleaastase Tartu ettevõtlusnädala moto on "Nutikas ettevõtlus!". Ambitsioonikate ärimudelite rakendamise näpunäidete kõrval tutvustatakse kavalaid müügivõtteid ja rohkeid nupukaid lahendusi nii tootearenduses, ekspordis, müügis kui ka teistes valdkondades.

Nutikus on märksõnaks ka tänavuse ettevõtlusnädala avakonverentsil, kus esinevad Anne Sulling, Mihkel Nestor, Kuldar Leis ja teised. Avakonverents toimub esmaspäeval kell 13-18 Dorpati konverentsikeskuses. Nädala jooksul leiavad aset konkursid, näitused, seminarid, õpitoad, konverentsid ja infopäevad, korraldatakse õppemänge ja külastatakse ettevõtteid.

Tartu ettevõtlusnädala eesmärk on tutvustada ettevõtlust kui eluviisi, teadvustades ja tunnustades ettevõtja rolli linna arengus, julgustades inimesi tegutsema ettevõtlusega, soodustades linna ja ettevõtete vahelist koostööd ning innustades ettevõtlust noorte seas. Ettevõtlusnädalat korraldatakse alates 2005. aastast. Iga-aastaselt on kasvanud nii pakutavate ürituste kui ka osalejate arv. Kui 2005. aastal toimus Tartu ettevõtlusnädala jooksul 40 üritust, kus osales 1850 inimest, siis eelmisel aastal külastas Tartu ettevõtlusnädalat kokku ligi 4700 inimest, kellele pakuti üle 70 ettevõtluse teemalise ürituse.

Ettevõtlusnädala üritustele on oodatud kõik alates õpilastest kuni juba tegutsevate ettevõtjateni. Nädalat koordineerib Tartu Linnavalitsuse ettevõtluse osakond.

Kõik ligi 80 Tartu ettevõtlusnädala üritust on osalejatele tasuta. Kuna publikuhuvi on tihti suurem kui kohtade arv, on soovitav eelnevalt registreeruda.

Lähemalt saab ettevõtlusnädalal pakutavaga tutvuda Tartu linnavalitsuse ettevõtlusosakonna koduleheküljel:http://ettevotlus.tartu.ee

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 02.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.