Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-07 18:10:45)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine, 4 avaliku korra rasket rikkumist, 52 varavastast kuritegu, millest 1 oli röövimine ja 37 vargused (eluruumidest 9 ja sõidukitest 2).

Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 4 ning registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 508.

Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Registreeriti 6 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ja 1 piirirežiimi rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval asuva maja korteris lõi 34-aastane mees 40-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

6. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Saue tänaval asuvas majas tekitati tervisekahjustus 61-aastasele naisele.

Vargused

6. oktoobril teatati, et Kesklinnas J. Vilmsi tänaval seisnud autolt varastati valuveljed koos rehvidega. Kahju on 4000 eurot.

6. oktoobril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuva maja korterist varastati sülearvuti Dell. Kahju on 1000 eurot.

6. oktoobril teatati, et Pirital Purje tänaval asuvast majast varastati viis sülearvutit, väline kõvaketas ja mobiiltelefon. Kahju on 30 000 eurot.

6. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Valgevase tänaval asuva maja korterist on varastatud sülearvuti Apple. Kahju on 1200 eurot.

Harjumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
6. oktoobril teatati, et Keila vallas Kivi tänaval asuva maja korteris tekitas 55-aastane naine raske tervisekahjustuse 64-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

6. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kukeharja teel asuvast majast varastati sülearvuti Dell. Kahju on 600 eurot.

Juhtumid piiril

6. oktoobril koostati piiril sisenemiskeeld kahele Gruusia kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Naise ja mehe viisa tunnistati kehtetuks ning nad ootavad tagasilendu Tallinna lennujaama non-Schengeni alas.

6. oktoobril koostati piiri sisenemiskeeld Ukraina kodanikule, kel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab tagasilendu Tallinna lennujaama non-Schengeni alas.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. oktoobril teatati politseile, et Torma vallas Torma alevikus lõi 53-aastane naine noaga oma 49-aastast abikaasat. Kannatanu toimetati traumapunkti. Politsei toimetas ründaja esialgu kainenema.

Tartumaa

Avaliku korra rikkumine

5. oktoobril teatati, et Tähtvere vallas Rahinge külas lõi koolibussis üks õpilane korduvalt kaasõpilast põhjustades viimasele füüsilist valu.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

5.oktoobril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval rünnati 67-aastast naist. Politseil on võimalik ründaja teada.

6. oktoobril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval löödi 24-aastast naist näkku. Politseil on võimalik lööja teada.

6. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja alleel tungiti kallale 32-aastasele naisele. Politseile on võimalik lööja teada.

6. oktoobril teatati politseile, et Narvas Puškini tänava baaris löödi 52-aastast meest kõhtu. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastane mehe.

Vargused

6. oktoobril teatati politseile, et Vaivara külas varastati jalgratas, tööriistad, bensiinisaag ja muud vara. Kahju on 1830 eurot.

6. oktoobril teatati politseile, et Vaivara külas varastati tööriistu ja trimmer. Kahju on 680 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Võltsitud maksevahendi käitlemine

6. oktoobril kella 10.30 paiku tuvastati Kärdlas pangakontoris 100-eurone võltsimistunnustega pangatäht.

Läänemaa

Sõiduki omavoliline kasutamine

Ajavahemikul 5.-6. oktoober võeti Lihulas Pärna tänaval garaažist omavoliliselt sõiduauto Opel Vectra. Kahju on 2500 eurot.

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

6. oktoobril kella 10 paiku löödi Pärnus Metsa tänaval 15-aastast neidu. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ööl vastu 6. oktoobrit varastati Paikuse vallas Seljametsa külas avatud ligipääsuga territooriumilt puitmaterjali. Kahju on 500 eurot.

Ööl vastu 6. oktoobrit varastati Pärnus Kirsi tänaval parkimisalalt halli värvi sõiduauto Mercedes Benz, väljalaskeaasta 2002, auto kannab Norra Kuningriigi registreerimismärki AR 85674. Kahju on 6000 eurot.

Ööl vastu 6. oktoobrit varastati Pärnus Mai tänaval kortermaja välistrepi käsipuu külge lukustatud valget värvi jalgratas Minerva ja valget värvi maastikujalgratas Merida. Kahju on 600 eurot.

Riigis seadusliku aluseta viibimine

6. oktoobril kella 20.35 paiku avastas Pärnu politseijaoskonna patrull Tallinna-Pärnu-Ikla maanteel reisibussi kontrollimisel sealt ühe 21-aastase ja kaks 20-aastast Albaania Vabariigist pärit meest, kellel puudus Schengeni territooriumil viibimiseks seaduslik alus. Mehed toimetati Pärnu politseijaoskonda, nende suhtes viiakse läbi vajalikud menetlustoimingud ja seejärel saadetakse nad riigist välja.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 07.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.