Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-09 13:52:50)


Möödunud ööpäeva jooksul
registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 91 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 1 röövimine ja 24 vargust (2 eluruumidest ning 5 sõidukitest). Registreeriti 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Tabati 9 alkoholijoobes sõidukijuhti. Väärtegusid registreeriti 289. Piirilt väljastati 8 sisenemiskeeldu ning registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. oktoobril teatati, et F. R. Faehlmanni tänava korteris löödi 36-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase naise.

8. oktoobril teatati, et Uus-Maleva tänava korteris tungiti peretüli käigus kallale 30-aastasele naisele.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobril teatati, et Ämari alevikus Lennu tänava korteris löödi peretüli käigus 54-aastast naist.

Juhtumid piiril

8.oktoobril saabusid lennureisiga Istanbulist Tallinna piiripunkti kaks Gruusia kodanikku: 1973. aastal sündinud mees ja 1975. aastal sündinud mees. Neile koostati piiril väljastatud sisenemiskeelud, kuna puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi ning puudusid ka piisavad elatusvahendid. Meeste viisad tunnistati kehtetuks. Nad viibivad tagasilennuni Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

8.oktoobril saabus lennuga Moskvast Tallinna piiripunkti 1991. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik. Tal puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi, puudus hotelli broneering ja tagasilennu pilet, selgitused reisieesmärgi kohta olid ebausaldusväärsed. Talle koostati piirilt väljastatud sisenemiskeeld ning ta viibib tagasilennuni Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

8.oktoobril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve talituse ametnik 1978. aastal sündinud Ameerika Ühendriikide ja Egiptuse Araabia Vabariigi kodanikule ettekirjutuse Eestist lahkumiseks. Oma ütluste kohaselt isik eksis lubatud viisavaba viibimisaja arvutamisel ning viibis seetõttu Eestis seadusliku aluseta viis kalendripäeva. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

8. oktoobril teatati politseile, et Saare vallas Levala külas tungiti akna kaudu elumajja. Esialgsetel andmetel varastati ka ketassaag. Kahju on täpsustamisel.

Tartumaa

Vargus

7. oktoobril avastati, et Meeksi vallas Mehikoorma alevikus varastati sadamas seisnud paadi küljest mootor Suzuki. Kahju on 3096 eurot.

Juhtumid piiril

8. oktoobril märkasid Mustvee kordoni piirivalvurid Sassukvere sadamas lukustamata paat i. Kuna ei õnnestunud tuvastada paadi omanikku, toimetati see hoiule Mustvee kordoni territooriumile, kuni asjaolude väljaselgitamiseni.

8. oktoobril saabus Koidula piiripunkti riiki sisenevale suunale veok Volvo haagisega. Kontrollimisel selgus, et haagise rehvid ei vasta nõuetele , veoki riiki sisenemine tõkestati ja juht suundus tagasi Venemaa Föderatsiooni.

8. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Ford, mida juhtis 28-aastane naine. Sõiduki kontrollimisel tuvastati, et sellel on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Naisele määrati rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimine

8. oktoobril teatati politseile, et Narvas, V. Gerassimovi tänaval tungiti kallale 20-aastasele naisele ning varastati käekott, milles oli mobiiltelefon iPhone 5, kõrvaklapid ja korterivõtmed. Kahju on 637 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna mnt tänaval rünnati 91-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril kella 11.30 paiku löödi Koigi vallas Päinurme külas 51-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 28. september kuni 7. oktoober murti Paides Pärnu tänaval sisse majja ning varastati sülearvuti Lenovo ja teler Samsung. Kahju on 589 eurot.

Pärnumaa

Surma põhjustamine ettevaatamatusest

Ööl vastu 8. oktoobrit Tootsi alevis Kesk tänaval leiti korteri tulekahju kustutustööde käigus sealt 49-aastase mehe surnukeha.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 09.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.