Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-14 16:48:28)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 96 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 37 varavastast kuritegu ja 28 vargust (eluruumidest 2 ja sõidukitest 2). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 389. Möödunud nädala jooksul registreeriti 4 euro võltsimisega seotud kuritegu. Piiril väljastati 6 sisenemiskeeldu, registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine. Varjupaigataotlusi esitati 3.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

13. oktoobril teatati, et Kristiines Metalli tänaval löödi auto parkimisest tekkinud tüli käigus 40-aastast meest.

Vargused

13. oktoobril teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval varastati rahakott. Kahju on 1100 eurot.

13. oktoobril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel seisnud Audilt varastati veljed ja rehvid. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

13. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kellamäe tänaval asuva maja korteris lõi 58-aastane naine 63-aastast naist.

Vargused

13. oktoobril teatati, et Jõelähtme vallas Iru külas asuvast majast varastati Canoni fotoaparaat ja objektiivid ning muud tehnikat. Kahju on 1700 eurot.

13. oktoobril teatati, et Harku vallas Kumna külas asuvalt territooriumilt varastati tehnikat. Kahju on selgitamisel.

13. oktoobril teatati, et Nissi vallas Lehetu teel asuval aiaga piiratud territooriumil varastati kolme auto veljed rehvidega, lisaks tööriistu. Kahju on 7000 eurot.

Juhtumid piiril

13. oktoobril väljastati sisenemiskeeld kahele Hiina Rahvavabariigi kodanikule, kes olid viisaga lubatud viibimisaja juba ära kasutanud. Mehed ootavad tagasilendu Tallinna lennujaamas.

13. oktoobril koostati piiril sisenemiskeeld Tai Kuningriigi kodanikule, kes oli viisaga lubatud viibimisaja juba ära kasutanud. Naine ootab tagasilendu Tallinna lennujaamas.

13. oktoobril koostati Tallinna Vanasadamas sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudus viisa või elamisluba Eesti Vabariiki sisenemiseks. Mees suundus tagasi laevale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

13. oktoobril teatati, et Tartus Aianduse tänaval murti akna kaudu sisse eramusse ja varastati teler Panasonic. Kahju on 600 eurot.

Omastamine

Politseile laekus teade, et 10. oktoobril liikudes Tartus Lai tänavalt Tammelehe tänava suunas jättis 22-aastane naine taksosse oma telefoni iPhone. Telefonile helistades selgus, et selle leidis üks mees, kes aga ei ole seda senini tagastanud. Kahju on 250 eurot.

Omavoliline sissetung

12. oktoobril teatati, et Elvas Kesk tänaval murdis 42-aastane mees lahti oma endise elukaaslase korteri ukse ning sisenes ilma, et oleks selleks loa saanud.

Võrumaa

Vargus

12. oktoobril avastati, et Rõuge vallas Sadrametsa külas on murtud sisse saunamajja ja varastatud kaks nurklihvimismasinat, järkamissaag ja selle alus ning muid tööriistu. Kahju on 1900 eurot.

Juhtumid piiril

13. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Nissan, mida juhtis 58-aastane mees . Dokumentide kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et mehe juhiload on ajaliselt kehtetud. Mehele määrati rahatrahv ja ta kutsus piiripunkti tuttava, kes omas juhtimisõigust ja kellega koos lahkuti.

13. oktoobril avastasid Varnja piirivalvurid ajutise kontrolljoone ületuse Peipsi järvel Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki ja tagasi. Tegemist oli Venemaa Föderatsiooni alusega ning juhtunust teavitati naaberriigi piirivalvet.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Vargused

13. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas hoones lõhuti aknaklaas ning varastati tööriistu. Kahju on 595 eurot.

13.oktoobril teatati politseile Narvas Daumani tänaval pargitud autost varastati kaks iluriba. Kahju on 400 eurot.

13. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas kaupluses varastati 61-aastaselt naiselt käekott, milles oli suur summa sularaha.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ööl vastu 13. oktoobrit varastati Väätsa vallas Väätsa alevikus parklas seisnud kolme veoauto kütusepaagist diislikütust, kokku umbes 400 liitrit. Teo toimepanemises kahtlustatavatena pidas politsei hiljem kinni 22-, 28- ja 30-aastase mehe, kes kõik on pärit Järvamaalt.

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 9.-10. oktoober varastati Hanila vallas Virtsu alevikus Tallinna maanteel parklas seisnud sõidukilt Toyota Hilux neli velge koos rehvidaga ja astmelauad. Kahju on 3000 eurot.

Pärnumaa

Röövimine

11. oktoobril kella 17.30 paiku kasutas avaldaja jaoks tundmatu noormees jõudu 10-aastase poisi suhtes ja võttis tema randmelt käekella Sony. Kahju on 159 eurot.

Vargus

Ajavahemikul 9.-11. oktoober lõhuti Pärnus Kuldse Kodu tänaval maja juurde pargitud sõiduki pagasiluugi klaas ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on 1760 eurot.

Raplamaa

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 12.-13. oktoober tungiti Märjamaa vallas Märjamaa alevis Pärnu maanteel akna eemaldamise teel eramusse. Esialgse hinnangu kohaselt midagi ei varastatud.

Vargus

Ajavahemikul 12.-13. oktoober murti Kaiu vallas Kuimetsa külas sisse hoonesse ja varastati erinevaid elektrilisi tööriistu ning akna- ja uksehingi. Kahju on 900 eurot.

Saaremaa

Vargus

10. oktoobril ajavahemikul kell 1-2.30 varastati Kuressaares Tallinna tänaval lõbustusasutuses käekotist mobiiltelefon ja rahakotist sularaha. Kahju on 255 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 14.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.