Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu korraldab sügisvaheajal suure haridusfestivali (2015-10-15 00:13:06)


20. kuni 22. oktoobrini peetakse Tartus suurt haridusfestivali "Uus lähenemine - uus koolikultuur", millest oodatakse osa saama nii Tartu õpetajaid, õpilasi, koolijuhte ja lapsevanemaid kui kõiki huvilisi üle Eesti. Kolme festivali päeva jooksul toimuvad õpitoad, vestlusringid, ringkäigud, etendused, kontserdid ning palju muud harivat ja huvitavat.


"Haridusfestival ei ole kitsale ringile suunatud ettevõtmine -kindlasti ootame neil päevil Tartusse k õiki, kellele haridusega seotud teemad korda lähevad. Tartu on olnud ja jääb Eesti hariduskeskuseks ning siin jagub häid kogemusi, mida jagada. Paljud väärt ettevõtmised on saanud alguse Tartust ja loodetavasti saab ka haridusfestivalist tore traditsioon, mis sügiseti haridusrahva Emajõelinna kokku toob," ütles Tartu linnapea Urmas Klaas.

Kolmel festivalipäeval toimuvad erinevates Tartu gümnaasiumides, põhi- ja huvikoolides ning noortekeskustes töö- ja õpitoad, vestlusringid, loengud, ringkäigud, kontserdid ja etendused. Tutvustatakse Tartu koolide parimaid praktikaid ja kaasaegseid õppevorme, räägitakse koolidest kogukonnakeskuste kujundamisest, rahvusvahelistest suundumustest hariduses ja paljudest muudest päevateemadest. Festivalikohvik on avatud Vilde lokaalis, kus vesteldakse ja väideldakse hariduselu aktuaalsetel teemadel.

Esmakordselt korraldatava haridusfestivali põhiprogrammis on üle 130 ürituse ning noorteprogrammis üle 85 ürituse. Parimaid praktikaid tutvustavad Tartu koolide esindajad ja külalislektorid Norrast ja Islandilt.

"Usun, et festivali väga tihedast programmist leiavad endale huvipakkuvaid teemasid nii õpilased-õpetajad kui lapsevanemad. Kindlasti tasuks kuulama-vaatama tulla, sest haridus- ja kasvatusteemadel võtavad sõna Eesti parimad asjatundjad ning mitmekesine programm pakub lisaks teadmistele ka meelelahutuslikumat ajaviidet," rääkis festivali korraldustoimkonna liige Kairit Peekman Tartu linnavalitsuse haridusosakonnast.

Festivaliüritused algavad kõigil kolmel päeval kell 10 hommikul ning kestavad linna eri paigus hiliste õhtutundideni.

Lähemalt saab haridusfestivali programmiga tutvuda http://haridusfestival.tartu.ee/

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 14.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.