Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-15 14:10:59)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 83 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 44 varavastast kuritegu, millest 37 olid vargused (eluruumidest 5 ja sõidukitest 5). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10. Väärtegusid registreeriti 279. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 1 inimene. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti 2 ja riigipiiri ebaseaduslikke ületamisi 1, mille käigus peeti kinni 4 inimest. Salakaubavedamise juhtumeid registreeriti 2.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. oktoobril teatati, et Pirital Urva tänaval asuvas majas tekitas 27-aastane mees kehavigastusi 52-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

14. oktoobril teatati, et Haaberstis Ehitajate teel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1500 eurot.

14. oktoobril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

14. oktoobril teatati, et Kristiines Mustamäe teel seisnud autost varastati pinnasepuur ja muid tööriistu. Kahju on 1400 eurot.

14. oktoobril teatati, et Kristiines Endla tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

14. oktoobril teatati, et Kristiines Vindi tänaval seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Vargus

14. oktoobril teatati, et Saue linnas Kuuseheki tänaval asuvast garaažist varastati kompressor. Kahju on 1000 eurot.

Juhtumid piiril

14. oktoobril kontrollis Tallinna kordoni patrull Tallinnas Lootsi tänaval 1994. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanikku, kelle juurest leiti tsiviilkäibes keelatud kasteet. Relv võeti ära ja alustati väärteomenetlust.

14. oktoobril kontrollis Tallinna kordoni patrull Tallinnas Lootsi tänaval 1992. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanikku, kelle juurest leiti tsiviilkäibes keelatud elektrišokirelv. Relv võeti ära ja alustati väärteomenetlust.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 7. oktoobri õhtul varastati Tartus Turu tänava spordihoone riietusruumis 15-aastasele poisile kuuluva jope sisetasust mobiiltelefon Samsung ja rahakott sularaha ja dokumentidega. Kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

15. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 21-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on Schengeni territooriumil ilma seadusliku aluseta viibinud kolm päeva ning neist ühe Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv ning talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks. Naine lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Olulisi teateid ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas Hariduse tänaval rünnati 56-aastast naist.

14. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Jaaniku tänaval rünnati 60-aastast naist ja 63-aastast meest. Politseile on võimalik ründaja teada.

Vargus

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval asuvast korterist varastati 56-aastaselt naiselt kuldkett, mille väärtus on 600 eurot. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril kella 18.30 paiku tõugati Pärnus Riia maanteel asuvas korteris 52-aastast naist ja põhjustati sellega talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Arvutikelmus

Ajavahemikul 5.-10. oktoober on seni tuvastamata isik korduvalt teinud ülekandeid Pärnus elava isiku kontolt, kasutades selleks internetipanga teenust. Kahju on 858 eurot.

Raplamaa

Vargus

14. oktoobril kella 13 paiku varastati Raplas Viljandi maanteel asutuse ruumist, vaba juurdepääsu kasutades, mobiiltelefon. Kahju on 299 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 15.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.