Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-16 15:16:07)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 81 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 39 varavastast kuritegu, millest 28 olid vargused (eluruumidest 7 ja sõidukitest 3). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 3 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 4, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 325. Piiril registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuva maja korteris löödi 47-aastast naist.

15. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval asuva maja korteris lõi 63-aastane mees 27-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

15. oktoobril teatati, et Nõmmel Lootuse puiesteel asuvast majast varastati sülearvuti Dell. Kahju on 1000 eurot.

15. oktoobril teatati, et Kristiines Luige tänaval seisnud autolt varastati veljed koos rehvidega. Kahju on 1500 eurot.

15. oktoobril teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel seisnud autost varastati tehnikat ja riideid. Kahju on 1300 eurot.

15. oktoobril teatati, et Kesklinnas Veerenni tänaval seisnud autost varastati sülearvuti ja tööriistu. Kahju on 1000 eurot.

15. oktoobril teatati, et Lasnamäel Sepapaja tänaval asuvast majast varastati puurmasin. Kahju on 1200 eurot.

15. oktoobril teatati, et Kesklinnas Magdaleena tänaval seisnud autost varastati sülearvuti, e-sigarette ja isiklikke asju. Kahju on 1100 eurot.

Harjumaa

Vargus

15. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kallavere teel asuvast majast varastati 400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. oktoobril teatati politseile, et Vara vallas Vara küla korteris tekkis tüli 57-aastase mehe ja tuttava 32-aastase naise vahel, mille tagajärjel lõi mees naist noaga. Kannatanule osutati kohapeal esmaabi. Politsei pidas ründaja kahtlustatavana kinni.

Valgamaa

Vargus

15. oktoobril avastati, et Sangaste vallas Keeni külas on viimase kahe nädala jooksul sisse murtud talumaja kõrvalhoonesse ja varastatud murutraktor Stiga. Kahju on umbes 2000 eurot.

Võrumaa

Vargus

14. oktoobril teatati, et Vastseliina vallas Kerepäälse külas murti sisse sauna ja varastati teler Philips. Kahju on 259 eurot.

Juhtum piiril

15. oktoobri pärastlõunal saabus Koidula piiripunkti kolm Venemaa Föderatsiooni ajakirjanikku, kelle kontrollimisel selgus, et nende reisi eesmärk ei vastanud viisataotlusel märgitud eesmärgile. Lisaks oli ühel isikul kaasas Eestis tsiviilkäibes keelatud nuga. Pärast menetlustoiminguid lubati isikutel lahkuda.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

15. oktoobril teatati politseile, et Rakveres Vabaduse tänaval asuvast sotsiaalmajast varastati televiisor Samsung. Kahju on 425 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval tungiti kallale 32-aastasele naisele.

15. oktoobril teatati politseile, et Jõhvi vallas Kahula külas tungiti kallale 72-aastasele mehele. Politseile on võimalik kallaletungija teada.

Vargused

15. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Endla tänaval asuvast garaažiboksist varastati mopeed. Kahju on 700 eurot.

15. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ravi tänaval tungiti aknaraami lõhkumise teel korterisse ja varastati akutrell, ketaslõikur, kaks lühtrit ning gaasiboiler. Kahju on 1510 eurot.

15. oktoobril teatati politseile, et Narvas Õhtu tänaval varastati aknaklaasi lõhkumise teel otsasaag, bensiinisaag, elektritrell, lööktrell ning tsirkulaarne saag. Kahju on 550 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril kella 11 ja 13.40 vahel löödi Türil Koidu tänava asuvas korteris 49-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul septembri lõpp kuni 11. oktoober murti sisse Koeru alevikus Jaani teel asuvasse hoonesse ning varastati jalgratas, mootorsaag Partner, alkohoolseid jooke ja erinevaid esemeid. Kahju on esialgse hinnangu kohaselt 1000 eurot.

Ajavahemikul 12.-14. oktoober murti Türi vallas Rassi küla sisse talumajja ning varastati jalgratas Scwinn, mootorsaag GTS ja taskulamp. Samas siseneti lukustamata kõrvalhoonesse ja varastati muruniiduk. Kahju on 895 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril kella 21 paiku löödi Juuru vallas Helda külas 22-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.