Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu haridusfestival pakub rohkelt harivat ja huvitavat kõigile (2015-10-21 07:40:33)

Kolmapäeval jätkub Tartus ülelinnaline haridusfestival, kuhu oodatakse kõiki huvilisi. Muude teemade seas räägitakse kolmapäeval muukeelsete laste õpetamisest, lasteaiakohtade jagamisest, erinevatest hindamissüsteemidest koolis, laste käitumismustrite mõistmisest. Noori oodatakse erinevatesse töötubadesse ja ringkäikudele.

Kolmapäeval jagavad oma kogemusi ka Islandi, Norra ja Soome haridusspetsialistid. Arutletakse teemadel, mida head toob kaasa õpetamine ja õppimine avatud klassiruumis ning mida see nõuab õpetajalt ja õpilaselt. Räägitakse kodu ja kooli koostöö olulisusest ning sellest, kuidas koolis tulla toime muukeelsete lastega, kes ei oska meie keelt ega tunne tähti.

"Soomes on mujalt saabunud ja keelt mitteoskavate õpilaste õpetamisega tegeletud juba aastaid. Ning kuna see teema tõusetub lähiajal ka meie koolides, otsustasime kutsuda Soome kolleegid oma kogemusi jagama," ütles festivali korraldustoimkonna liige Kairit Peekman haridusosakonnast.

Lastepsühholoogi loengul saab kuulda, kuidas rikastada laste käitumismustreid, aidata lahendada lapse probleeme ning õpetada tugevate tunnetega toimetulekuoskusi.

Festivalikohvikus Vilde lokaalis rä ägitakse kell 12 sellest, kuidas jagatakse Tartus lasteaiakohti ja kl 16 väideldakse teemal kujundav või numbriline hindamine. Millised on erinevate hindamiss üsteemide tugevad ja nõrgad küljed ning millist hindamist vajab õpilane ja ootab lapsevanem?

Noori oodatakse avatud uste päevale Anne noortekeskusesse ja Skatehalli, õpitubadesse Lille Majja ja loodusmajja, TÜ haridusuuenduskeskuses saab proovida videote ja filmitreilerite tegemist.

Täpsemalt leiab ürituste ajad ja kohad http://haridusfestival.tartu.ee/

Festivali üritused toimuvad erinevates gümnaasiumides, põhi- ja huvikoolides ning noortekeskustes ja kõik loengud, õpitoad, vestlusringid, ringkäigud, kontserdid ning muud üritused on tasuta ja avatud kõigile huvilistele.

Haridusfestival jätkub veel ka neljapäeval, 22. oktoobril.



Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.