Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-21 16:15:47)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 65 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 20 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 16 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 1). Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 8 ning väärtegusid registreeriti 250.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

20. oktoobril teatati, et Kesklinnas Uus-Sadama tänaval löödi 40-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

20. oktoobril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas majas löödi 25-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Harjumaa

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril teatati politseile, et Torma vallas Vaiatu külas ründas 34-aastane naine 36-aastast naist tekitades talle tervisekahjustuse. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril teatati politseile, et Tartus Kivi tänava korteris lõi alkoholi tarvitanud 39-aastane mees oma samaealist elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Politseile laekus teade, et 17. oktoobril tekkis Vara vallas Koosa külas 18-aastase ja 13-aastase tüdruku vahel tüli, mille käigus ründas tüdrukutest vanem nooremat põhjustades talle füüsilist valu.

Vargus

Politseile teatati, et 11. oktoobril varastati Tartus Vabaduse puiestee rattaparklast lukustatud jalgratas Desna. Kahju on 300 eurot.

Juhtumid piiril

20. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 36-aastane Läti Vabariigi kodanik. Kontrollimisel selgus, et mees juhtis mootorsõidukit omamata vastava kategooria juhtimisõigust. Mehele määrati rahatrahv, kõrvaldati juhtimiselt ja edasi liikumiseks helistas ta endale järgi juhtimisõigust omava sõbra.

20. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduk Mercedes-Benz, mida juhtis 51-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sõiduki tehasetähis on manipuleerimistunnustega, samuti oli registreerimistunnistus võltsitud. Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile arestiaia juurde ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni suunas.

21. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale 43-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgus, et ta on viibinud Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 57 kalendripäeva ning neist ühe Eesti Vabariigis. Naisele määrati rahatrahv, koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati ajutine sissesõidukeeld. Naine lahkus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida- ja Lääne-Virumaa

Olulisi sündmusi ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril kella 12.30 paiku löödi Paides Tallinna tänaval asuvas hoones 31-aastast naist ja põhjustati talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 21.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.