Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Haridusfestival lõpeb neljapäeva õhtul koolikooride kontserdiga Pauluse kirikus (2015-10-22 06:48:48)

Tartus jätkub haridusfestival, mis pakub veel täna-homme huvitavaid ja harivaid üritusi kõigile tartlastele. Kolmepäevase festivali lõpetavad kontserdid Pauluse kirikus ja Miina Härma gümnaasiumis.

Neljapäeval jätkuvad erinevates koolides loengud, töötoad, debatid ja vestlusringid hariduselu aktuaalsetel teemadel. Hansa koolis räägitakse õppimisest ja õpetamisest avatud klassiruumis, Variku koolis tutvustatakse kiusamisvaba kooli programmi ja seda, kuidas see seni Eesti koolides on käima läinud, füüsiline agressiivsus ja selle ohjeldamise metoodikad on kõne all Herbert Masingu koolis. Loengud ja õpitoad toimuvad ka Mart Reiniku koolis, Jaan Poska ja Miina Härma gümnaasiumides.

Lastele ja noortele pakutakse mitmekesises noorteprogrammis huvitavaid töö- ja meisterdamistubasid Hansa ja Variku koolides ning Miina Härma gümnaasiumis, kutsehariduskeskuses, kunstikoolis ja loodusmajas. Variku koolis algab neljapäeval kell 18 moedemonstratsioon ja kell 20 toimuvad kooli katusel astronoomilised vaatlused.
Miina Härma gümnaasiumis lõpeb viimane festivalipäev kl 18 algava heategevuskontserdiga, kus esinevad tulevased ja praegused superstaarid - Annabel Guitar, Karl Gustav Adamsoo, Kristjan Kannukene jt.

Kolmepäevane haridusfestival lõpeb neljapäeval kell 18 Pauluse kirikus toimuva kogukonnakoolide ühiskontserdiga "Laulame sügispimeduse valguseks", kus esinevad viie kooli koorid ja õpilased, kontserdi kunstiline juht on Undel Kokk.

Festivali üritused on tasuta ja avatud kõigile huvilistele. Pilet tuleb osta vaid Miina Härma gümnaasiumis toimuval heategevuskontserdil, kus kogu piletitulu annetatakse Eesti Laste ja Noorte Diabeedi Ühingule.

Täpsemalt leiab ürituste ajad ja kohad
http://haridusfestival.tartu.ee/



Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.