Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-22 13:11:56)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas on 34 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 27 (eluruumidest 3 ja sõidukitest 2). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 3, narkojoobes sõidukijuhte 3. Väärtegusid registreeriti 339. Möödunud nädala jooksul registreeriti 7 euro võltsimisega seotud kuritegu.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 1 inimene, Schengeni viisaeeskirja rikkumisi oli 2, salakaubavedamise juhtumeid 1 ja piirirežiimi rikkumisi samuti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

21. oktoobril teatati, et Mustamäel Siili tänaval asuvast majast varastati tehnikat. Kahju on 3000 eurot.

Harjumaa

Vargused

21. oktoobril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval seisnud autolt varastati peeglid. Kahju on 1000 eurot.

21. oktoobril teatati, et Rae vallas Järvekülas asuvast ehitusjärgus majast varastati parketti ja muid ehitusmaterjale. Kahju on 4700 eurot.

Juhtum piiril

21. oktoobril väljastati piiril sisenemiskeeld Gruusia kodanikule, kel puudusid piisavad rahalised vahendid ja dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta ootab Tallinna lennujaamas võimalust tagasilennuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargused

21. oktoobril teatati, et Võrus Paju tänaval siseneti lukustamata korterisse ja varastati lihvija, akutrell ja lööktrell. Kahju on umbes 600 eurot.

21. oktoobril sai politsei teate, et öö jooksul varastati Võrus F.R. Kreutzwaldi tänava kortermaja eest lukustamata jalgratas Fuji Nevada. Kahju on umbes 300 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril teatati politseile, et Võrus F.R. Kreutzwaldi tänava eramus lõi tuttav mees 39-aastast meest jalaga. Kiirabi osutas kannatanule esmaabi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

21. oktoobril teatati politseile, et Tamsalu vallas Assamalla külas varastati mootorsaag ja võsalõikur. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargus

21. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteel asuvas keskuses lõhuti aknaraamid ja varastati riideid. Kahju on 489 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

21. oktoobril teatati politseile, et Narvas A. Puškini tänaval tungiti kallale 18-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

21. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Uus tänaval tungiti kallale 32-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ajavahemikul 18.-21. oktoober murti Hanila vallas Kõmsi külas sisse mesilasse ning varastati gaasipõleti, suitsulõõts, näokattega müts ja 23-st tarust kärgesid. Kahju on selgitamisel.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul juuli 2015 kuni 21. oktoober tungiti sisse Haapsalus Kuuse tänaval asuvasse eramusse. Lõhutud on aknaklaase, kuid esialgse hinnangu kohaselt midagi varastatud ei ole. Kahju on selgitamisel. Teo võimalikud toimepanijad on politseile teada.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. oktoobril kella 18 paiku tõukas alkoholijoobes mees omavahelise tüli käigus Pärnus Sulevi tänaval asuvas eramus 66-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargus

18. oktoobril kella 17 paiku varastati Paikuse vallas Silla külas vaba juurdepääsu kasutades kolm kandepontooni. Kahju on 300 eurot.

Raplamaa

Sõiduki omavoliline kasutamine

Ööl vastu 17. oktoobrit võeti omavoliliselt kasutada Raikküla vallas Lipa külas taluhoovist sõiduauto Saab. Kahju on 2655 eurot. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 22.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.