Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Valgevene haridusjuhid külastasid Tartut (2015-10-22 13:14:20)

Tartu linnapea Urmas Klaas võttis täna vastu Valgevene aseharidusministri Raissa Sidorenko ja teda saatva delegatsiooni, kes oma Eesti visiidi raames külastasid ka Tartu linna.

"Eesti haridusinnovatsiooni keskusena on meil hea meel jagada oma kogemusi ja tutvustada Tartu hariduskorraldust laiemalt," sõnas Tartu linnapea Urmas Klaas.

13 liikmelises delegatsioonis on esindajad Valgevene haridus- ja rahandusministeeriumist, riiklikust haridusagentuurist ning oblastite haridusametite juhid. Kohtumisel Valgevene haridusjuhtidega tutvustas haridusosakonna juhataja Riho Raave Tartu hariduskorraldust. Külalisi huvitas muude teemade hulgas hariduse rahastamine, Tartus läbi viidud koolivõrgureform, erakoolide toetamise süsteem ning hariduse infosüsteem.

Valgevene delegatsioonil oli Tartus kohtumine ka haridus- ja teadusministeeriumis ning pärastlõunal külastatakse Tartu Kivilinna kooli.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 22.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.