Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kolmapäeval toimub Päästeameti konverents "Koostöös elu tuleohutumaks!" (2015-10-26 12:35:07)

28. oktoobril toimub Tallinnas Ülemiste Citys SpaceX Sündmuskeskuses Päästeameti konverents "Koostöös elu tuleohutumaks!". Konverentsile on kutsutud paljud valdkonnaga kokku puutuvate ametkondade esindajad, et leida veelgi rohkem koostöövõimalusi elu tuleohutumaks muutmisel.

Tulekahjudes on hukkunud sellel aastal 38 inimest. Päästeameti peadirektori Kuno Tammearu sõnul oleme k oostöös erinevate ametkondade ja partneritega saavutanud viimase kümne aasta jooksul märkimisväärse tulesurmade vähenemise. "Samas peame tunnistama, et viimaste aastate kurvad numbrid enam nii jõudsalt ei kahane. Suur hulk Eestimaa inimesi elab jätkuvalt oma igapäevaelu väga suure tuleohuriskiga. Iga päev põleb keskmiselt kaks kodu. Riski võimendavad erinevad sotsiaalsed probleemid, mistõttu on Päästeametil üksinda õnnetusi ära hoida keeruline, kui mitte võimatu. Üheskoos tuleb mõelda kuidas edasi, sest lahendus turvalise ja ohutu keskkonna loomises saab peituda ainult koostöös."

Koostöökonverentsil keskendutakse ühiste arutelude kaudu sellele, kuidas õnnetusi ära hoides ja riske vähendades luua turvalisem ühiskond. Täpsemalt räägitakse alkoholisõltuvuse mõjust ühiskonnas ja kogukonna võimalustest probleemidele lahendus leida. Samuti arutatakse selle üle, kas õnnetused on välditavad ning kuidas müüa ohutust.

Konverentsil võtavad sõna Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu, Tervise Arengu Instituudi peadirektor Maris Jesse, Maksu- ja Tolliameti peadirektor Marek Helm, Sotsiaalministeeriumi hoolekande osakonna nõunik Tõnis Valk, suhtekorraldaja Janek Mäggi, koolitaja ja religiooniantropoloog Jaanus Kangur ning paljud teised.

Konverentsile on kutsutud 250 Päästeameti koostööpartnerit üle Eesti.

Konverents algab 28. septembril kell 10.00 SpaceX Sündmuskeskuses (Keevise tn 6, Tallinn) ja lõppeb orienteeruvalt kell 16.30.

Allikas: PPA

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.