Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-10-29 15:02:22)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis
87 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine, 3 avaliku korra rasket rikkumist ja 38 vargust (eluruumidest 4 ja sõidukitest 4). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 2 ning registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 7 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 15. Väärtegusid registreeriti 357. Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, Eestist saadeti välja 1 inimene ja Schengeni viisaeeskirja rikkumisi registreeriti 1. Varjupaigataotlusi esitati samuti 1.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril teatati, et Kesklinnas Suur-Ameerika tänaval asuva maja korteris lõi 59-aastane mees 19-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

28. oktoobril teatati, et Kesklinnas Raua tänaval seisnud autost varastati isiklikke asju. Kahju on 1000 eurot.

28. oktoobril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvast majast varastati pinnasetihendaja. Kahju on 7800 eurot.

Harjumaa

Vargus

28. oktoobril teatati, et Harku vallas Kiriku teel asuvast majast varastati mängukonsool, monitor, kaks sülearvutit, riideid ja muid isiklikke asju. Kahju on 4400 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

Politseile teatati, et 28. oktoobril murti Kõlleste vallas Piigaste külas sisse kõrvalhoonesse ja varastati murutraktor Raider. Kahju on 2000 eurot.

Võrumaa

Vargus

27. oktoobril teatati, et Võrus Pikal tänaval varastati ettevõtte territooriumile pargitud traktorilt haarats. Kahju on 1650 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

28. oktoobril teatati politseile, et Vihula vallas Palmse külas varastati lukustamata kuurist mopeed registreerimismärgiga 312P. Kahju on 400 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

28. oktoobril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval murti sisse firma ruumidesse ja varastati kaks sülearvutit ja sularaha. Kahju on 625 eurot.

28. oktoobril teatati politseile, et Sillamäel Gagarini tänaval tungiti sisse garaažiboksi ja varastati neli rehvi, kaks kanistrit bensiiniga, paadimootor, kaks magamiskotti, telk ja kalapüügiriistad. Kahju on 2900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

24. oktoobril kella 1.30 paiku löödi Imavere vallas Imavere külas 39-aastast meest.

Vargused

Ajavahemikul 1.-27. oktoober murti Järva-Jaani alevis Kivimäe teel sisse garaažiboksi ning varastati murutraktor Partner ja lumepuhur Husqvarna. Kahju on 2968 eurot.

26. oktoobril varastati Paides Suur-Aia tänaval asuvas korteris rahakotist sularaha. Kahju on 760 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. oktoobril kella 20 paiku löödi Märjamaa alevis Veetorni tänaval asuvas korteris 43-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Vargus

Ajavahemikul 27.-28. oktoober varastati Paikuse vallas Põlendmaa külas raielangil seisnud kütusemahutist umbes 500 liitrit diislikütust. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 500 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 29.10.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.