Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-03 22:28:01)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine ja 45 varavastast kuritegu, millest vargusi oli 31 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 1). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 3. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles hukkus 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 11. Väärtegusid registreeriti 349. Registreeriti 1 ebaseaduslik piiriületus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. novembril teatati, et Lasnamäel Sikupilli tänaval asuvas majas tõugati tüli käigus 37-aastast naist.

2. novembril teatati, et Kristiines Endla tänaval tekitas 47-aastane naine kehavigastusi 48-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

2. novembril teatati, et Lasnamäel P. Pinna tänaval lõi 55-aastane mees 50-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargus

2. novembril teatati, et Lasnamäel Betooni tänaval asuvast hoonest on varastatud tehnikat. Kahju on 2000 eurot.

Harjumaa

Vargus

2. novembril teatati, et Harku vallas Suurupi külas asuvast majast varastati televiisor, õmblusmasin ja muud tehnikat. Kahju on 800 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

2. novembril teatati, et Tartus Kaunase puiestee autoaiast varastati velgi ja rehve. Varastatud esemete nimekiri ja kahju suurus on täpsustamisel.

2. novembril teatati, et Tartus Kaunase puiesteel varastati parklas seisnud sõidukilt BMW erinevaid osi ning selle seest tööriistu. Kahju on kokku 1585 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 29. oktoobril lõi 36-aastane mees tuttavat 20-aastast meest. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

1. novembril teatati politseile, et Viljandis Turu tänava söögikohas läks sõneluseks asutuse turvamehe ja külastaja vahel, mis päädis kaklusega ja mille käigus sai turvamees viga. Hiljem jätkus söögikoha külastajate vahel kaklus tänaval ning selle käigus sai viga 41-aastane mees.

Võrumaa

Vargus

2. novembril teatati, et Võru vallas Verijärve külas murti sisse talumaja kõrvalhoonesse ning varastati hüdropump ja pesumasin. Täpne varastatud esemete nimekiri ja kahju suurus on täpsustamisel.

Juhtumid piiril

2. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mille roolis oli 29-aastane mees. Kontrollimisel selgus, et sõidukil on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll ja sõiduki juhile määrati rahatrahv.

2. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Volkswagen, mida juhtis 30-aastane mees. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid selle kindalaekast kiirusemõõteseadet avastav või selle tööd häirida võimaldav seade. Mehe suhtes alustati väärteomenetlus.

2. novembril saabus piirikontrolli sõiduauto Toyota, mida juhtis 34-aastane mees. Sõiduki kontrolli käigus avastasid piirivalvurid, et selle identiteet on muudetud ja see paigutati täiendavaks ekspertiisiks piiripunkti territooriumile arestiaeda. Isik lahkus Venemaa Föderatsiooni.

2. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale piirikontrolli sõiduauto Peugeot, mida juhtis 27-aastane mees. Kontrolli käigus avastasid piirivalvurid sõidukist löögirelva, mis on Eestis tsiviilkäibes keelatud. Mehele koostati väärteoprotokoll ja ese võeti hoiule.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

2. novembril teatati politseile, et Sõmeru vallas Puiestee tänaval löödi 19-aastast meest.

Ida-Virumaa

Vargused

2. novembril teatati politseile, et Jõhvis Jaama tänaval tungiti akna lõhkumise teel hoonesse ja varastati sularaha. Kahju on 390 eurot.

2. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval varastati sõiduauto Volkswagen registreerimismärgiga 022TFU. Kahju on 800 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Lääne prefektuuri ööpäevainfo

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. novembril kella 6.20 paiku lõi 55-aastane mees ühise alkoholitarvitamise käigus Paide vallas Mündi külas asuvas korteris 54-aastast naist. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargus

2. novembril varastati Paides Kooli tänaval asuvas asutuses lukustatud sahtlist nutikell Samsung. Kahju on 299 eurot.

Pärnumaa

Vargused

Ööl vastu 2. novembrit varastati Halinga vallas Lehu külas laudast kaks siga. Kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 30. oktoober kuni 2. november murti Tahkuranna vallas Võiste alevikus sisse Savi tänavale pargitud sõidukisse ning varastati sealt jahipüss, binokkel ja jahinuga. Kahju on 2020 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 03.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.