Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveamet tunnustab aastapäevaaktusel tublimad töötajaid (2015-11-06 09:49:59)


Täna, 6. novembril toimub politsei ja piirivalve aastapäevale pühendatud pidulik kontsertaktus, kus antakse politsei teeneristid ja medalid PPA töötajatele ja koostööpartneritele.

Politsei ja piirivalve aastapäeva kontsertaktusel tunnustatakse politsei II klassi teeneteristiga viit politseiametnikku, politsei teeneteristi kuldmedaliga seitset politseiametnikku ning politsei teeneteristi hõbemedaliga 23 ametnikku. Lisaks tunnustatakse sama medaliga viit abipolitseinikku ning kaht Sisekaitseakadeemia politsei- ja piirivalvekolledži töötajat. PPA teenetemärgi või tänukirja saavad koostööpartnerid Soomest, Saksamaalt ja Leedust.

PPA peadirektor Elmar Vaheri sõnul on aastapäev pühendatud kõigile PPA inimestele ning headele partneritele, kes seisavad selle eest, et Eesti oleks turvaline. „Inimesed, kelle jaoks turvalisuse tagamine pole pelgalt töö, vaid südamesi ning kes siiralt hoolivad, on suur väärtus. Politsei ja piirivalve aastapäeval saame pidulikus meeleolus öelda aitäh neile, kes on andnud aega, energiat ja killukese oma südamest Eesti inimeste teenimisse,“ ütles ta.

Politsei- ja Piirvalveamet loodi asutusena 2010. aasta 1. jaanuaril, kuid pidulikult tähistatakse aastapäeva novembrikuus. 1. novembril möödus 93 aastat Eesti piirivalve loomisest ja veerandsada aastat taasloomisest. 12. novembril on Eesti politsei 97. aastapäev ning 26. novembril kodaniku päev, mil möödub 97 aastat Maanõukogu määrusest Eesti kodakondsuse kohta.

Tänavu toimub aastapäeva kontsertaktus Pärnus.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.