Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-11-09 18:25:54)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 185 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 67 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 3 ja vargusi 53 (eluruumidest 11 ja sõidukitest 6). Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1 ning registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 66 ja narkojoobes sõidukijuhte 5. Väärtegusid registreeriti 454.

Piiril väljastati 7 sisenemiskeeldu ja Eestist saadeti välja 2 inimest. Schengeni viisaeeskirja rikkumisi oli 2, lisaks registreeriti 3 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist, mille käigus peeti kinni 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas majas lõi 49-aastane mees 30-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

6. novembril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas majas lõi 41-aastane mees 40-aastast naist.

6. novembril teatati, et Kesklinnas Vana-Posti tänaval asuvas majas lõi 25-aastane mees 34-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

6. novembril teatati, et Mustamäel Kadaka teel asuva maja korteris lõi 31-aastane mees 30-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

8. novembril teatati, et Kesklinnas Uue Maailma tänaval asuva maja korteris tekitas 28-aastane mees kehavigastusi 21-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

8. novembril teatati, et Kesklinnas Tartu maanteel lõi 26-aastane mees 26-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

8. novembril teatati, et Põhja-Tallinnas Kangru tänaval asuva maja korteris lõi 37-aastane mees 40-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

6. novembril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel seisnud autost varastati tööriistu. Kahju on 1100 eurot.

6. novembril teatati, et Pirital Merivälja teel asuvast majast varastati ehteid. Kahju on 15 000 eurot.

7. novembril teatati, et Kesklinnas Narva maanteel asuvast majast varastati sularaha. Kahju on 1200 eurot.

7. novembril teatati, et Kesklinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval seisnud autost varastati kaks fotoaparaadi objektiivi. Kahju on 4700 eurot.

7. novembril teatati, et Kristiines Elektroni tänaval asuvast garaažist varastati tööriistu ja riideid. Kahju on 3100 eurot.

8. novembril teatati, et Lasnamäel Vana-Kuuli tänaval seisnud autost varastati tehnikat. Kahju on 1200 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril teatati, et Maardu linnas Kallasmaa tänaval löödi 63-aastast naist.

6. novembril teatati, et Nissi vallas tekitas 21-aastane mees kehavigastusi 20-aastasele mehele.

7. novembril teatati, et Maardu linnas Ringi tänaval tekitati kehavigastusi 37-aastasele mehele.

Juhtum piiril

6. novembril väljastati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kel puudusid dokumendid, mis õigustaks reisi eesmärki ja tingimusi ning piisavad elatusvahendid. Naine ootab Tallinna lennujaamas võimalust riigist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

8. novembril avastati, et Ülenurme vallas Uhti külas lõhuti talumaja hoovil seisnud traktori aknad ning varastati sellest akutrell ja ketaslõikur Makita, aku Bosch ja mutrivõtmete komplekt. Teise hoovil seisnud traktori kütusepaagist varastati umbes 65 liitrit kütust. Samuti varastati kõrvalhoone najal seisnud neli velge koos rehvidega. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 1895 eurot.

6. novembril teatati, et Tartus Laial tänaval varastati 20-aastasele naisele kuuluva mantli taskust mobiiltelefon HTC. Kahju on 550 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril teatati, et Tartus Anne tänava korteris ründasid kolm meest tuttavat 22-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu. Kannatanu vigastused fikseeriti haiglas.

Valgamaa

Vargus

6. novembril teatati, et Puka vallas Puka alevikus murti sisse eramusse ja varastati kaks telerit Sharp, sülearvuti Acer ja meeste spordijalatsid. Varastatud esemete nimekiri ja kahju suurus on täpsustamisel.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril teatati politseile, et Vastseliina vallas Vastseliina alevikus ründas tuttav mees 62-aastast meest põhjustades talle füüsilist valu.

Juhtumid piiril

6. novembril kontrollisid Piusa kordoni piirivalvurid Võrumaal Misso vallas sõiduautot Ford, mille roolis oli 42-aastane mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõidukil puudub kehtiv tehnoülevaatus ja liikluskindlustus. Mehele määrati rahatrahv.

6. novembril saabus Luhamaa piiripunkti liinibussiga piirikontrolli 26-aastane mees, kes esitas piirivalvuritele kontrollimiseks Prantsusmaa kodaniku passi. Kontrollimisel selgus, et dokument ei kuulu selle esitajale ja selle isikuandmete leht on osaliselt võltsitud. Isikule väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

6. oktoobril saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Mercedes-Benz, mida juhtis 20-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Mehe kontrollimisel selgus, et tal puudub juhtimisõigus. Mehele määrati rahatrahv ning sõiduki juhtimist jätkes juhtimisõigust omav kaasreisija.

7. novembril märkasid Värska piirivalvurid ajutise kontrolljoone ületuse Pihkva järvel ühe aluse poolt suunaga Eesti Vabariigist Venemaa Föderatsiooni ja tagasi. Sündmuskohal tuvastasid piirivalvurid, et alusel viibis kaks isikut, kes toimetati menetlustoiminguteks Värska teenistusse. Aluse juhile määrati rahatrahv.

7. novembril pidasid Saatse kordoni piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas kinni sõiduauto Golf ning tuvastasid, et selle roolis olnud 31-aastane mees oli joobes. Mees kõrvaldati juhtimiselt.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

6. novembril teatati politseile, et Tapal Eha tänaval tungiti kallale 24-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku suhtes
7. novembril ründasid kaks meest Lüganuse alevikus 35-aastast meespolitseinikku. Politseiametnik tõsiseid vigastusi ei saanud. Politsei pidas kahtlustatavatena kinni 22-aastase ja 24-aastase mehe.

Röövimine

6. novembril teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval tungiti korterisse, peksti 62-aastast naist ja varastati mobiiltelefon ning korterivõtmed. Kahju on 30 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

8. novembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänaval tungiti sisse korterisse, löödi 61-aastast naist ja varastati ikoon. Kahju on 400 eurot. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-aastase mehe.

Kehalised väärkohtlemised

6. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Olevi tänaval löödi 43-aastast naist. Politseile on võimalik lööja teada.

6. novembril teatati politseile, et Jõhvis Keskväljaku tänaval tungiti kallale 22-aastasele mehele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

7. novembril teatati politseile, et Sillamäel M. Rumjantsevi tänaval löödi 26-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 56-aastase mehe.

7. novembril teatati politseile, et Sillamäel M. Rumjantsevi tänaval löödi 52-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 56-aastase mehe.

7. novembril teatati politseile, et Sinimäel Uus tänaval tekkinud peretüli käigus rünnati 51-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Humala tänaval tungiti kallale 32-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Sõpruse tänaval tungiti kallale 31-aastasele naisele. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel rünnati 36-aastast naist. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

7. novembril teatati politseile, et Narvas Uusküla tänaval rünnati 36-aastast meest. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Keskallee tänaval tungiti kallale 43-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 44-aastase mehe.

8. novembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maanteel tungisid neli tundmatut meest kallale 18-aastasele mehele.

8. novembril teatati politseile, et Narvas Uusküla tänaval tungiti kallale 37-aastasele naisele. Politseile on võimalik lööja teada.

8. novembril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänaval tekkinud peretüli käigus rünnati 42-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 47-aastase mehe.

Asja rikkumine ja hävitamine

8. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel murti sisse korterisse ja pandi põlema voodid ning madratsid. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Vargused

6. novembril teatati politseile, et Narvas Puškini tänaval varastati lapsevanker. Kahju on 350 eurot.

7. novembril teatati politseile, et Kohtla vallas Järvekülas murti sisse garaažiboksi ja varastati tööriistu. Kahju on 1770 eurot.

7. novembril teatati politseile, et Narvas Varblase tänaval asuvast suvilast varastati tööriistu. Kahju on 649 eurot.

8. novembril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Uus tänaval tungiti lukustamata ukse kaudu korterisse ja varastati televiisor, mobiiltelefon, söögiriistade komplekt ning muud vara. Kahju on 600 eurot.

8. novembril teatati politseile, et Narvas Kangelaste tänaval varastati korterist arvutikõlarid, mobiiltelefon, botased ja muud vara. Kahju on 1000 eurot.

Omastamine

6. novembril teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil omastati 32-aastasele mehele kuuluv kaelakett ja kuldsõrmus. Kahju on 609 eurot. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

6. novembril teatati politseile, et Narvas Võidu prospektil omastati 22-aastasele mehele kuuluv sülearvuti Apple. Kahju on 1850 eurot. Politseile on võimalik teo toimepanija teada.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

5. novembril kella 19 paiku löödi omavahelise tüli käigus Pärnus Rohu tänaval asuvas korteris 38-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

8. novembril kella 3 paiku löödi Pärnus Kuninga tänaval asuvas lõbustusasutuses 31-aastast meest, tekitades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

7. novembril ajavahemikul kell 16-19 varastati Pärnus Side tänaval riietusruumi kapist jope, mille taskutes olid rahakott, erinevad dokumendid ja auto võti. Omanik avastas, et parklast on kadunud ka sõiduauto, mille võti jope taskus oli. Auto leiti hiljem Pärnus Riia maanteel hoovist, teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril kella 8 paiku löödi Kohila vallas Aespa alevikus Hiie tänaval asuvas eramus 35-aastast naist, põhjustades talle füüsilist valu. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargused

Ajavahemikul 30. oktoober kuni 6. november varastati Kohila vallas Mälivere külas talu hoovist kaks akut ja traktori kütusepaagist 40 liitrit diislikütust. Kahju on 440 eurot.

Ajavahemikul 7.-8. november murti Kohila alevis Piiriääre tänaval sisse kuuri ning varastati murutrimmer, kalapüügivarustust ja kanister koos viie liitri bensiiniga. Kahju on 310 eurot.

Saaremaa

Võltsitud maksevahendi käitlemine

5. novembril kella 12 paiku avastati Kuressaares pangakontoris sularaha sissemakseautomaadist võltsimistunnustega 20-eurone rahatäht.

Allikas: PPA 09.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.