Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-11-11 16:46:33)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raskete tervisekahjustuste tekitamine, 1 avaliku korra raske rikkumine ning 34 varavastast kuritegu, millest röövimisi oli 1 ja vargusi 27 (eluruumidest 4 ja sõidukitest 3).

Sõidukivargusi ja omavolilisi kasutamisi oli 1. Registreeriti 3 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 26 ja narkojoobes sõidukijuhte 2. Väärtegusid registreeriti 183.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld ja Eestist saadeti välja 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuva maja korteris lõi 42-aastane mees 68-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

10. novembril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel asuva maja korteris lõi 38-aastane mees 35-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Harjumaa

Vargus

10. novembril teatati, et Kernu vallas Metsanurga külas asuvast majast varastati tööriistu. Kahju on 2200 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Vargus

9. novembril teatati, et Valgas J. Kuperjanovi tänaval varastati lukustamata siseruumidest tõukeratas. Kahju on täpsustamisel.

Viljandimaa

Vargus

10. novembril teatati politseile, et Viljandis Uue tänava kaubanduskeskuse parklasse jäetud lukustatud sõidukist varastati uus telefon iPhone. Kahju on 790 eurot.

Juhtumid piiril

10. novembril saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale sõiduauto Hyundai, mida juhtis 63-aastane naine. Isiku dokumentide kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema juhiluba on ajaliselt kehtetu. Naisele määrati rahatrahv ja ta kõrvaldati juhtimiselt. Piiripunkti kutsus ta endale vastu juhtimisõigust omava tuttava, kellega koos teekonda jätkati.

10. novembril kontrollisid Piusa kordoni piirivalvurid Põlvamaal Värska vallas Koidula-Võmmorski teel sõiduautot BMW ning tuvastasid, et selle juht oli tarvitanud alkoholi. Sõiduki juht kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. novembril teatati politseile, et Rakveres Pikk tänaval tekkinud peretüli käigus tungis 41-aastane mees kallale 42-aastasele naisele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. novembril teatati politseile, et Rakvere vallas Tõrma külas Ringi tänaval murti sisse korterisse ja varastati sularaha. Kahju on 600 eurot.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Aasa tänaval rünnati 29-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 33-aastase naise.

10. novembril teatati politseile, et Kiviõlis Võidu tänaval tekkinud peretüli käigus rünnati 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 36-aastase mehe.

Vargused

10. novembril teatati politseile, et Narvas Oru tänaval lõhuti autoklaas ja varastati tööriistu. Kahju on 1430 eurot.

10. novembril teatati politseile, et Sompas Aruserva tänaval murti sisse korterisse ja varastati ehitusmaterjale. Kahju on 381 eurot.

10. novembril teatati politseile, et Narvas Võidu tänaval siseneti lukustamata ukse kaudu korterisse ja varastati arvuti, rahakotid ja mobiiltelefon. Kahju on 510 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ööl vastu 9. novembrit varastati Haapsalus Kastani tänaval asuvast korterist sularaha. Kahju on 400 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. novembril kella 21 paiku tekitati Sauga vallas Räägu külas taluhoovis füüsilist valu 22-aastasele naisele. Teo võimalik toimepanija on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul 16. oktoober kuni 10. november murti Pärnus Pirni tänaval sisse garaaži ning varastati seal seisnud sõiduauto iluvõre, esituled ja neli valuvelge koos rehvidega.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.11.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.